Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izvinjavam se i ja, tvoj ukus - tvoja stvar, kao i tvoje mišljenje o pesmi - samo je lepo skroluj....neće sama da svira dok ne pritisneš PLAY

Izvinjavam ponovo, ali moram da primeti,cime se pevac rukovodi,a to je ,Industrial metal, Teski metal rok, a kako pise, ikona mu je, Carls Menson, kojeg koristi da bi sebi promenio przime u isto. .Ucestvuje u filmskim projektima, koji imaju slicnu konotaciju,a Frojd je dokazao, odakle potice frustriranost, sto je u ovom slucaju itekako tacno, jer mu je deda bio sadomazohista i sodomist.Kao dokaz ovome, i sam pevac pravi kriminalne probleme, i sudi se za intimne konotacije sa muskima.
Ovo je samo prilog frojdovim tezama u problematici, odrastanja ljudi, i na koji nacin se kasnije neko Imponira, u prevodu da se biti Dostojanstven i da deluje Uzviseno, :think:

ja jako dobro znam ko su i Marilyn i Charles Manson, kao i vrstu muzike kojoj pripada ...malo mi smešno da me učiš tim stvarima, ustvari mnogo mi je smešno....tako da opet ponavljam - izvinjavam se ali me ne zanima tvoje mišljenje a posebno objašnjavanje muzike koju slušam....

Poslednja izmena:
Slusaj, ti, devojka nije u tom fazonu, s njom moras fino, nezno i osecajno, i tada se desiti moze biti ono najlepse, ah, ta romantika, cuda cini,a cuo sam ja , da na Marsu vam je to specijalka, :rotf:

ma , da je djevojka, pa ajde, nego me je prevarila i to sa kim sa Ribcem, tako da ja pomalo patim ,znas ono patis ka patika...

No ,ponekad vidim da me jos voli, onako blesavoga marsovskoga zelenog a ponekad i sa tufnama.

I da, cim bidnem Jopet sletio na Beogradsku ledinu, tamo gde sam ranije opaljivao ku ku ku ku, ruz,nikako bre da ta rec izajde, vec i skace mi nesto drugo a Meeeeeeni nezgodno da se izjasnim,

Nisam Ti ja taki, nijesam Ti Ja Rifkeee, pa oma da sa njom se tu nateze, poteze, ispusti nako ka da lovi ribu...a moz biti da je to i jedini nacin da se dojde do Ribe.

Nis ,mi sada nije Jasno, no zasigurno znam da sam joj prvi....barem mi je takoooo fino ranije govorila.

I eto nek se zna da nam je dala tj mi dala da joj vidim .....

ja jako dobro znam ko su i Marilyn i Charles Manson, kao i vrstu muzike kojoj pripada ...malo mi smešno da me učiš tim stvarima, ustvari mnogo mi je smešno....tako da opet ponavljam - izvinjavam se ali me ne zanima tvoje mišljenje a posebno objašnjavanje muzike koju slušam....

Izvinjavam ponovo, ali , gde ti vidis da ja tebe Ucim, svojim pisanjima,:think:
Ovde ima vise forumasa,a ne ti i ja samo, pa prema tome, posto ti , Promovises Tvoje slusanje muzike, red je da ja kao obicni smrtnik , napisem svoje vidjenje tvoje muzike, za siru citalacku publiku, koja posecuje ovu temu.
Castim jedan songs
images

Izvinjavam ponovo, ali moram da primeti,cime se pevac rukovodi,a to je ,Industrial metal, Teski metal rok, a kako pise, ikona mu je, Carls Menson, kojeg koristi da bi sebi promenio przime u isto. .Ucestvuje u filmskim projektima, koji imaju slicnu konotaciju,a Frojd je dokazao, odakle potice frustriranost, sto je u ovom slucaju itekako tacno, jer mu je deda bio sadomazohista i sodomist.Kao dokaz ovome, i sam pevac pravi kriminalne probleme, i sudi se za intimne konotacije sa muskima.
Ovo je samo prilog frojdovim tezama u problematici, odrastanja ljudi, i na koji nacin se kasnije neko Imponira, u prevodu da se biti Dostojanstven i da deluje Uzviseno, :think:

то по вендилатору, а у преводу човек се убија од хемије:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back