Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne ubijam skoro ni jedno živo biće zato i ne pecam..moj deda je svakog vikednda išao na Adu da kulira i peca, ja sam se pored njega igrala, tako da kapiram tu strast.. imam grdnu muku sa bubama i komarcima, većinu buba ufanjam na čašu i razglednicu i izbacim kroz prozor...ali komarci...mrzim da oduzimam život, čak i ne berem cveće....ni korov....svaki život je dragocen

:eek:

Pa čime se hraniš Agata?
Samo da znaš da i onu papriku što jedeš nju to boli dok je ti svojim zubima, grickaš, žvaćeš, gutaš, pa i jadnu šargarepicu i jagodicu ......

Ja nisam baš tako fina :aha: kad zalepim onog dosadnog komarca mislim da mu oči ispadnu :zcepanje:
El sam sad ja grozna :sad2:

:eek:

Pa čime se hraniš Agata?
Samo da znaš da i onu papriku što jedeš nju to boli dok je ti svojim zubima, grickaš, žvaćeš, gutaš, pa i jadnu šargarepicu i jagodicu ......

Ja nisam baš tako fina :aha: kad zalepim onog dosadnog komarca mislim da mu oči ispadnu :zcepanje:
El sam sad ja grozna :sad2:
ma zalepim ga i ja ali zbog onog čim se bavim, kad oduzmem život, em se subjektivno loše osećam, em mi se grdna sssranja dešavaju...a naravno da bih čupala biljke za jelo...ne može se opstati bez ubijanja, ali kad to nije neophodno, gledam da izbegnem, sigurno bih na pustom ostrvu pecala ko bela lala - ali to je nagon za održanjem jer je neophodan lanac ishrane i tako smo sazdani...al pošto živim u urbanoj sredini, kupujem mrtve biljke i ponekad mrtvo meso....nisam licemerna ''svetica'' - samo mrzim da oduzimam život...a paprika je uveliko mrtva kad je grickam

- - - - - - - - - -

To se ne računa. Uvatio je u tesnacu između pianina i astala, koliko sam razumeo.

- - - - - - - - - -

... svi se razbežaše.
Moraću da promenim čarape, izgleda.
a ne ne ne...nisu iste osobe u pitanju :rumenko:

Jes... I šta će klavirče u čamcu?
ko što rekoh u pitanju su različite osobe i različite lokacije.....

- - - - - - - - - -

Pa priča verovatno je tekla ovako ....
Pecaroš peca, Agata svira :D
Kako ne upeca ništa za ručak odluči ipak da sto ne prodje neiskorišten pa Agatu postavi na njega da malo astališu :lol:

Agata da li je bilo ovako :D
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

već sam ti dala repku

Kada počne baljezgati kiša meni ništa gore nema. Mislim zbog kokičarenja.

Izgleda da jeste ali ima nešta veoma zanimljivo. Mnogi bi u večnost i u raj ali im ne pada ni na kraj pameti da tamo krenu ...malo ranije. Svi do jednog nešta vole da što više budu živi...u sadašnjem životu...

Isto kao sa Potopom , u ona davna vremena, Noje je lepo pricao, pozivao i Molio, a ljudi tvrda srca, ma kakvi nema sanse,a ono pade i potopi sve, :eek:

1512841_955305681165900_3744600121700064682_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back