- Poruka
- 10.864
da al ja trazim da zena bude do smrta…. a ovi paceri i yayare bi samo da umoche i da se samo izvuku ko puvanjci![]()
Pa zar to nije opšta karakteristika vas muškaraca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da al ja trazim da zena bude do smrta…. a ovi paceri i yayare bi samo da umoche i da se samo izvuku ko puvanjci![]()
Pa zar to nije opšta karakteristika vas muškaraca![]()
mozes slobodno da me povuces ako sumnjas…. da sam duhovno ziv… za rec![]()
A da...sada sam skapkirao...ti bi neki duovni jebanluk...![]()
ako os sa mnom da pricas o muskarcima prvo moras da zaboravis na generalziaciju i da opusteno obuces cizme ko kad ides da cupas krompir![]()
a sta ti mislis da sam ja na forumu da bi navatavao… e jeroh jeroh![]()
Ima bre Maki....samo ne smem da naznačim koje su dame u pitanju...spot je bio prigodan da pokaze da nema nevinih![]()
Nisam nikada čupala krompir
a i neću da pričam o muškarcima, verujem da imaš na krsti mnogo bolje sagovornike od mene za tu temu![]()
Maki bre...valjda duhovni može i onako virtuelno forumski...valjda...
A navatavanje je valjda u funkciji onog konkretnog mislim čulnog...valjda...
Naravno da ne mislim da si ovde zbog toga...Pa forumski se znamo ...toliko godina...
ahaM… pa dobro…ni meni se nesto ne prica o muskarcima, mozemo napr. sta zenu cini pozeljnom nekom muskarcu?
![]()
Ima bre Maki....samo ne smem da naznačim koje su dame u pitanju...![]()
Neam pojma ...... izgleda da nisam poželjna muškarcima![]()
ahaM… pa dobro…ni meni se nesto ne prica o muskarcima, mozemo napr. sta zenu cini pozeljnom nekom muskarcu?
![]()
Maki odakle ti u ovo doba...
Veće Maki...
Inače ja neću umreti...nisi znao...postao sam besmrtan...![]()
pa normalno da nisi kad si metla tu ribu u avatar a svi znaju da nisi ona a plus i sumnjaju da si plavac![]()
![]()
A ako stavim neku rugobu onda će me poistovetiti sa avatarom i opet neću biti poželjna
Bem ti život![]()
avatar je sve ono sto si iznutra…spolja si alava i ne zatvaras usta, a vamo samo iznutra vri i trepce da niko ne vidi… to na forumu, a u realu ybg ne znam, jos nisam spoznao kaka si likusha![]()
Dosadna![]()
aj da pokusam al cu se mozda zaebatinije plava loknjava kosica vec brineta ili crna, mozda je kosica ravna… faca je nekako suprotna od ove tralala, znaci spica
koja ne bludi ocima levo desno, vec jasno gleda ko inpsektor kluzo… ovde su svetle boje, mozda volis u garderobi tamnije ali sam siguran da su zenstvene kombinacije… hmmm
![]()
hahahaha ali barem nešto da si pogodio, barem nešto
Pa šta misliš zašto svaki moj avatar prikazuje osobu sa plavom kosom
Možda imam pogled kao inspektor Kluzoto ne znam, ne mogu ja da kažem ....
barem sam te iskreno nasmejao a to mi je bio cilj![]()