Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maki bre...valjda duhovni može i onako virtuelno forumski...valjda...

A navatavanje je valjda u funkciji onog konkretnog mislim čulnog...valjda...

Naravno da ne mislim da si ovde zbog toga...Pa forumski se znamo ...toliko godina...

jos kad bi znao koji ti jenik bio pre jeroha :roll:

zene sve do jedne dolaze samo da bi pricale sa nekim sa kakvim ne pricaju svaki dan ili ako nemaju zensko druztvo da nadju neko pa da ogovaraju sve u 16… nema trece varijante :lol:

ahaM… pa dobro… :) ni meni se nesto ne prica o muskarcima, mozemo napr. sta zenu cini pozeljnom nekom muskarcu? :)

Samo da na brzaka kažem. Meni ne može biti poželjna nijedna žena koja kao prvo nema onu urodjenu ...ženstvenost koja ne može da se ni nauči niti da se odglumi.

A sada da ne bih stvarno rikno za kompom moram pod hitno tutanj u krevet ili na krevet nemam pojma kako je pravilno.

I eto...laku noć tebi i Gogi...

:bye:

aj da pokusam al cu se mozda zaebati :lol: nije plava loknjava kosica vec brineta ili crna, mozda je kosica ravna… faca je nekako suprotna od ove tralala, znaci spica :lol: koja ne bludi ocima levo desno, vec jasno gleda ko inpsektor kluzo… ovde su svetle boje, mozda volis u garderobi tamnije ali sam siguran da su zenstvene kombinacije… hmmm :think:

aj da pokusam al cu se mozda zaebati :lol: nije plava loknjava kosica vec brineta ili crna, mozda je kosica ravna… faca je nekako suprotna od ove tralala, znaci spica :lol: koja ne bludi ocima levo desno, vec jasno gleda ko inpsektor kluzo… ovde su svetle boje, mozda volis u garderobi tamnije ali sam siguran da su zenstvene kombinacije… hmmm :think:

hahahaha ali barem nešto da si pogodio, barem nešto :lol:
Pa šta misliš zašto svaki moj avatar prikazuje osobu sa plavom kosom :D
Možda imam pogled kao inspektor Kluzo :think: to ne znam, ne mogu ja da kažem ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back