jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Jeroh zamolila bih te da tu pesmu, barem meni ne puštaš.
Dogovoreno Gogi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeroh zamolila bih te da tu pesmu, barem meni ne puštaš.
не вреди, оде на спавање конобарица, али оставила нам онолико цуге па ћемо се снаћи
A u ovoj kafani...nema konobarice...Tek sada to primetih...A dobrog čoveka nema da malo ...kafaniše...![]()
Dogovoreno Gogi...
Ja sam te zamišljao nekako ovako...na Pablo-vski način...
Baviš se zamišljanjem forumske ženskadije.![]()
Ja sam te zamišljao nekako ovako...na Pablo-vski način...
![]()
i izvinjavam se ako sam malo pogrešio sa pesmom.
Ma ja sam ono ..... da ukratko kažem ..... mogu biti andjelak pravi a mogu biti i vrag ali jedno znam, uvek svakom po zasluzi!
Ja mislim da je Jeroh zaslužio.
Ali samo u okviru ...umetničkog dojma...
Mali ostavi te tvoje fore za nekog drugog, možeš se jednostavno družiti sa nama ili biti ignorisan, trećeg nema.
Od tebe zavisi ....
Da. Doživljavam te kao forumsku ratnicu u ovom virtuelnom svetu mada nisam siguran da si ratanički nastrojena i u realnom životu.Ispašću na kraju kao irekla laku noć pa ostala
Nisam tako dobra riba kao ova na slici a i nemam baš te šiljate uši
Izgleda da me doživljavaš kao ratnicu
Ma ja sam ono ..... da ukratko kažem ..... mogu biti andjelak pravi a mogu biti i vrag ali jedno znam, uvek svakom po zasluzi!
Pesma je ok, samo nije po mom ukusu ..... ne verujem u bajke ....
Naravno, naravno... nešto u stilu Gojine La Maje.
- - - - - - - - - -
Nemoj se nervirati. Nije dobro za lepotu.
Da. Doživljavam te kao forumsku ratnicu u ovom virtuelnom svetu mada nisam siguran da si ratanički nastrojena i u realnom životu.
kako ste![]()
Mali ostavi te tvoje fore za nekog drugog, možeš se jednostavno družiti sa nama ili biti ignorisan, trećeg nema.
Od tebe zavisi ....
Gogi, veoma dobro znam kako ti kaza malog...Ali ovog puta je nekakosam uveren bio u fazonu zezanja...možda grešim ...ali razmisli o tome...
Koga pitaš?
Prihvatam da je bilo rečeno u šali ali izgleda da ja trenutno nisam za šalu.
Kako god, ako mi ne bude odgovaralo ignorisaću ga, sigurno neću ući u debatu sa njim.
umrecete za kompom![]()
umrecete za kompom![]()
ja ne mogu da umrem…sve sam pokusao al ne vredi….sad trazim neku dobru dusu koja ce da me rokne sa jebanluk posto kazu da je to jedina sigurica![]()
ja ne mogu da umrem…sve sam pokusao al ne vredi….sad trazim neku dobru dusu koja ce da me rokne sa jebanluk posto kazu da je to jedina sigurica![]()
Izgleda nisi jedini, koliko sam čula, mnogi to traže ovde![]()
A možda si već i umro...ali te niko nije obavestio....
Ja se uvek u komšiluku raspitam...da li sam živ i dalje...![]()
Izgleda nisi jedini, koliko sam čula, mnogi to traže ovde![]()