Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam mislila da ima neke nade za mene da budem hrišćanka, ali ipak ne mogu... mnogo je to sve za mene... :sad2:
el može neko da mi preporuči neku lakšu religiju?
Možeš, eto, da se upišeš u tejvegince. Čitavo njihovo verovanje staje u jednu rečenicu: "Teorija evolucije je velika glupost". Možeš da naučiš razne druge stvari, ali ne moraš. Dovoljno je da umeš da izgovoriš "Teorija evolucije je velika glupost". Za tejvegince to je istina, znanje, budućnost, nada i ono što čekaju u daljem životu (pre ili posle smrti, svejedno).
Ja mislim da da takvu religiju nemaju čak ni pravoslavci, mada se te dve vere praktično uopšte ne razlikuju. Jedino što kod pravoslavaca očekuju da se krstiš, a tejvegincima je lepo i bezbedno i udobno i toplo oko srca čim zamatraju svoju glavnu i jedinu mantru.

Prva stvar ujutru trebalo bi da im bude da pišadu, pa onda da se umiju.
Ili bar da se umiju pre molitve.
A da treba spavati samo šest sati na dan - treba. Zato treba tući malu decu koja spavaju 22 sata, veliku decu koja spavaju 10 sati i ljude iznurene hroničnim bolestima koji se jedva vuku i samo gledaju gde da se sakriju da malo odremaju.
Kujtim za preCednika!!!!!

отераше атеисти скоро све вернике
сад се сетих како сам инсистирао да им се отвори њиов пдф па су се љутили, нисам ни сањао да су хтели да преузму овај пдф за себе а нас да лиферују на неки пдф пдф-ов пдф-а:hahaha:

sa tobom ne razgovaram to dobro znas, bas ko sto nikad nesto nisam ni posecivao ovo mesto...ali indikativan je napor koji je ulozen samo ne znam za sta :hahaha:
ja tebe prvi put u životu vidim,:eek: tako da ne znam o čemu pričaš:eek:, zamenio si me sa nekim, ali sad sigurno dobro znam besmislenost dalje komunikacije, a napora nema u neobaveznoj pošalici....veći si joj ti značaj dao....

Molitva, nego šta!
Ne samo da se prekrste nego da se lepo pomole i obiđu ceo krug brojanice - bez preskakanja! Isto to pred svako jelo i uveče pred spavanje.
Oni koji su u braku, kada su već u krevetu, još i pre i posle ...
Ako slučajno, nisu u braku - dva puta pre i posle ...

Veliki je greh izostaviti molitvu!

A jel se i saginju, tresu glavom ili sklapaju ...ruke.

neg , kada sesve to radi , molitva i ostalo ,jel se ima vremena za druge stvari.....u zivotu.

Prva stvar ujutru trebalo bi da im bude da pišadu, pa onda da se umiju.
Ili bar da se umiju pre molitve.
A da treba spavati samo šest sati na dan - treba. Zato treba tući malu decu koja spavaju 22 sata, veliku decu koja spavaju 10 sati i ljude iznurene hroničnim bolestima koji se jedva vuku i samo gledaju gde da se sakriju da malo odremaju.

I jes vala, tu si u pravu, Tucu i tuci ...

Kako je ono Branko Radovic, nekada davno , svako jutro nas je pozdravljao sa"Dobro jutro Beograde" a bome je i naglasavao da se deca treba tuci, " Cim primetite da deca, slice Vama":whistling:

Možeš, eto, da se upišeš u tejvegince. Čitavo njihovo verovanje staje u jednu rečenicu: "Teorija evolucije je velika glupost". Možeš da naučiš razne druge stvari, ali ne moraš. Dovoljno je da umeš da izgovoriš "Teorija evolucije je velika glupost". Za tejvegince to je istina, znanje, budućnost, nada i ono što čekaju u daljem životu (pre ili posle smrti, svejedno).
Ja mislim da da takvu religiju nemaju čak ni pravoslavci, mada se te dve vere praktično uopšte ne razlikuju. Jedino što kod pravoslavaca očekuju da se krstiš, a tejvegincima je lepo i bezbedno i udobno i toplo oko srca čim zamatraju svoju glavnu i jedinu mantru.

ovo ko da slusam propovedi iz trece srbije :lol:

отераше атеисти скоро све вернике
сад се сетих како сам инсистирао да им се отвори њиов пдф па су се љутили, нисам ни сањао да су хтели да преузму овај пдф за себе а нас да лиферују на неки пдф пдф-ов пдф-а:hahaha:

Sale, ti si uvek dobrodošao međ nas ateiste na ovom mrsnom forumu...

:pivce:

hmmm.. neee.. daj nešto lakše... :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back