Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ih ti pa oma, s neba pa u rebra...;)

Pecina u kome se krije dooooobar covik ....je u zemlji na Balkanu.:ok:

A bome ima i pecina u kojoj zivi babaroga..... jopet na balkanu starom:whistling:
Znači dobar čovek mi je komšija u susednoj pećini....:zcepanje:

screen568x568.jpeg

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:

Ako u deminutivu koristis rec raniti, moglo bi se rec da , ako bi se izvrsila analiza tvoje reci, tada bi se doslo do niza zakljucaka, za koje smatram , ako bih ih prezentirao, da bi vristala ( u figurativnom smislu)

Osobe, koje nemaju razloga za ustajanje a ostaju duuuuuuugo u noc, ni nemaju razloga zasta ustati ali isto se kaze za neke koji nemaju motivaciju za rano ustajanje, niti se i umiti, niti oprati zube, pocesljati, da bi bilo sto pre pozeljno videti strucno lice, koje ce Pokusati , i da pomogneu osobi.

A sto se tice, tvoje konstatacije dal imam ranu,more moram priznati da je imam, i to na Sercu a Serce mi je na klaviru a klavir mi je na brodu a brod mi je momentalno na stanici a ta stanica je, tu negde u zemlji ne dodjiji a moze biti i u zemlji a, moze bit i na marsu.:whistling:

A vec , kada imas tako fino zacudjenu facu, jel si ti mozda ona sestra, koja pomaze ranjenike, cije su ruke u zavojima.......da mogu opstiti sa drugima.:think:

Poslednja izmena od moderatora:
Takodje, Hriscani u svetu ne bi trebalo da spavaju vremenski duze od 6 sati, a prva stvar ujutru treba da im bude molitva.
Molitva, nego šta!
Ne samo da se prekrste nego da se lepo pomole i obiđu ceo krug brojanice - bez preskakanja! Isto to pred svako jelo i uveče pred spavanje.
Oni koji su u braku, kada su već u krevetu, još i pre i posle ...
Ako slučajno, nisu u braku - dva puta pre i posle ...

Veliki je greh izostaviti molitvu!

Kazu da je za Hriscane i dugo izlezavanje u krevetu i lencarenje greh. Takodje, Hriscani u svetu ne bi trebalo da spavaju vremenski duze od 6 sati, a prva stvar ujutru treba da im bude molitva.
Prva stvar ujutru trebalo bi da im bude da pišadu, pa onda da se umiju.
Ili bar da se umiju pre molitve.
A da treba spavati samo šest sati na dan - treba. Zato treba tući malu decu koja spavaju 22 sata, veliku decu koja spavaju 10 sati i ljude iznurene hroničnim bolestima koji se jedva vuku i samo gledaju gde da se sakriju da malo odremaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back