- Poruka
- 66.133
Svim danima osim srede i petka... tad stradaju sardine.Prehrambene, verovatno. Po Bibliji, meso jednoroga je halal.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svim danima osim srede i petka... tad stradaju sardine.Prehrambene, verovatno. Po Bibliji, meso jednoroga je halal.
Prehrambene, verovatno. Po Bibliji, meso jednoroga je halal.
To jelo gde ide samo meso i so kod nas se zove kuvano meso, ili po valjevski "kuvanje" (sa naglaskom na dugouzlazno "a")
Ovo je mađarski gulaš, u koji ide i meso i krompir, paprika (sveža), i šargarepa (koju nisam imao pa sam preskočio)... i puno začina osim soli - aleva paprika, ljuta tucana, mleveni kim, lovor, biber, beli luk i paradajz pire.
Probaj da staviš i malo svežeg bosiljka.![]()

Moj je monitor nešto oštećen, pa ne vidim jesi napisao "gospoDi" ili "gospoĐi"?Tada ce biti i "Gospodi pomiluj..."![]()

Sve zavisi od toga za šta se tačno moliš....Rekao bih da je ovo drugo efikasnija molitva.![]()

U Bibliji se pominje jednorog kao životinja ogromne snage koja je i jestiva. verovatno su mislili na nosoroga.Da li je postojao jednorog?
Mnoge mitske zivotinje su zaista postojale...
Recimo beli orlovi iz grba su postojali u Vojvodini sve do prvog svteskog rata, a tada su se iskorenili...
Ima da te trefi infarkt kad ti dovedem svesnu glistu.![]()
Nemoj da je dovodiš. Vidiš da je gužva ovde. Malo, malo, pa prođe sat. Između poruka.
Gde god se ti pojaviš neka bomba padne.![]()
to nije tačno, ja sad samo širim mir, ljubav i tako to...
i posmatram.. pa samo ako zatreba da uskočim...![]()
Ima da te trefi infarkt kad ti dovedem svesnu glistu.![]()
Hvala, ali mi mormoni ne pijemo kafe i cajeve.
(Ko nije znao, prešao sam u mormone jer imaju neke jako dobre gaće do grla, što je prava blagodat zimi).
i luka (1:1 u odnosu na meso), aleve paprike, ljute paprike i bibera!![]()
stnco, evo sad imaš čast da me upoznaš.. ja sam heroina- cura fina od nedavno iz Kolina..![]()
Drago mi je. Ja sam ovdašnji starosedelac. Sto godina ti znam cimera. No, izvini, a kažeš "nedavno iz Kolina", pa koja si mu ti cimerka po redu?

i ja sam starosedelac...
a za ostalo pitaj ilketa, ja ne razgovaram o svom privatnom životu sa nepoznatima...![]()
i ja sam starosedelac...
a za ostalo pitaj ilketa, ja ne razgovaram o svom privatnom životu sa nepoznatima...![]()

pa sretali smo se sigurno, ti si meni poznat...
a kontru ne udaram bez potrebe, lepše je kad se slažemo.. i lakše...![]()
Dobro, dobro. Gde je on, da ne rasprema kuću?

radi celo popodne, ali svratiće kasnije ovde...
- - - - - - - - - -
a odoh i ja sad, pa se pišemo kasnije...![]()

Danas su mormoni većinom monogamni od kad je napredovala medicina, pa tašte duže žive.Nemoj da se vadiš, znam da si prešao u mormone zbog poligamije. Pazi samo da ne naletiš na Juticu jer si joj se mnogo zamerio.
Nemoj još da ideš. Možda namamim kojcu na tebe.Brrrrr, ostadoh sam u kafani. Jedina sreća je da je kod dobrog čoveka.

evo i ja je mamimDanas su mormoni većinom monogamni od kad je napredovala medicina, pa tašte duže žive.
A Juta se ispisala od nas od kad su je prepipali u hramu pa rekao scenski radnik (neki ilegalni useljenik iz Meksika) "no kita no kugla now".
- - - - - - - - - -
Nemoj još da ideš. Možda namamim kojcu na tebe.![]()