Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To jelo gde ide samo meso i so kod nas se zove kuvano meso, ili po valjevski "kuvanje" (sa naglaskom na dugouzlazno "a")

Ovo je mađarski gulaš, u koji ide i meso i krompir, paprika (sveža), i šargarepa (koju nisam imao pa sam preskočio)... i puno začina osim soli - aleva paprika, ljuta tucana, mleveni kim, lovor, biber, beli luk i paradajz pire.

Probaj da staviš i malo svežeg bosiljka.;)

Gde god se ti pojaviš neka bomba padne. :sad2:

to nije tačno, ja sad samo širim mir, ljubav i tako to... :flert:
i posmatram.. pa samo ako zatreba da uskočim... :zcepanje:

Šta je bre ovo? Ovog iz Kolina znam od ranije, ali ovu Kolinku nisam imao čast da upoznam.

- - - - - - - - - -

Ima da te trefi infarkt kad ti dovedem svesnu glistu. :manikir:

Pa gde si ti čoveče? Šta te je nateralo da nastupiš ovako inkognito?

i ja sam starosedelac... ;)
a za ostalo pitaj ilketa, ja ne razgovaram o svom privatnom životu sa nepoznatima... :lol:

Ako si starosedelac onda smo se sreli, jer ja sam "navraćao" u restoran u Kolinu.

- - - - - - - - - -

i ja sam starosedelac... ;)
a za ostalo pitaj ilketa, ja ne razgovaram o svom privatnom životu sa nepoznatima... :lol:

Nego, vidim da si i ti zvezdaš. Mislim da bi tebala da mu udariš kontru, tek malo da ga nasekiraš.

Nemoj da se vadiš, znam da si prešao u mormone zbog poligamije. Pazi samo da ne naletiš na Juticu jer si joj se mnogo zamerio.
Danas su mormoni većinom monogamni od kad je napredovala medicina, pa tašte duže žive.
A Juta se ispisala od nas od kad su je prepipali u hramu pa rekao scenski radnik (neki ilegalni useljenik iz Meksika) "no kita no kugla now".

- - - - - - - - - -

Brrrrr, ostadoh sam u kafani. Jedina sreća je da je kod dobrog čoveka.
Nemoj još da ideš. Možda namamim kojcu na tebe. :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back