Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nestade mi post....I šta to znači...u ovoj kafani se ne može našaliti u religioznom smislu...A na okolnost da je meni blago nezamislivo da i u kafani budem ono strogo ozbiljan. Nisam se u smislu uvodnog posta ni svdjao ni prepucavao ni ružnu reč napisao. Jesam se našalio u vezi sa onim...I Isus je pio vino...ali izgleda da pojam šale ovde ima neko drugo meni nejasno značenje.

Pa na okolnost da verovatno ne bi u smislu šale bilo dopušteno i nešta ovako...

funny-jesus-11.jpg

kao mogučnost mi se nameće ovakva terapija...

lek-na-denya-17-11-2011.jpg

u smislu gostovanja u kafani.

In the year 7510
If God's a-coming, He oughta make it by then
Maybe He'll look around Himself and say
"Guess it's time for the Judgement Day"

In the year 8510
God is gonna shake His mighty head
He'll either say, "I'm pleased where man has been"
Or tear it down, and start again

U gulas ne ide NISTA osim mesa i soli!
To jelo gde ide samo meso i so kod nas se zove kuvano meso, ili po valjevski "kuvanje" (sa naglaskom na dugouzlazno "a")

Ovo je mađarski gulaš, u koji ide i meso i krompir, paprika (sveža), i šargarepa (koju nisam imao pa sam preskočio)... i puno začina osim soli - aleva paprika, ljuta tucana, mleveni kim, lovor, biber, beli luk i paradajz pire.

To jelo gde ide samo meso i so kod nas se zove kuvano meso, ili po valjevski "kuvanje" (sa naglaskom na dugouzlazno "a")

Ovo je mađarski gulaš, u koji ide i meso i krompir, paprika (sveža), i šargarepa (koju nisam imao pa sam preskočio)... i puno začina osim soli - aleva paprika, ljuta tucana, mleveni kim, lovor, biber, beli luk i paradajz pire.

Sada sam gladna....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back