- Poruka
- 75
Popite koju više ođena i neće smetati. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne treba da se brineš za forum.
Još samo malo i svešće se na album koji će verske grupacije popunjavati, svaka u svojoj sobi, čime će se ispuniti kosmička uloga i svrha.
I

a šta ćemo mi koji se u tome ne pronalazimo?![]()

Popite koju više ođena i neće smetati.![]()

Docrtavaćete brkove likovima iz albuma?a šta ćemo mi koji se u tome ne pronalazimo?![]()

Ne, to je kopito...Šta je ono šuplje unutra? Da nije rog?![]()

Ne, to je kopito...
Listić lovora se uvio od kuhanja....

.gif)
Ne znam kakve ti perverzne ideje imaš, Blajbi... listove banane sigurno nisam stavljao u gulaš...Ne lici na list lovora.....![]()

Evo podne je, vreme za ručak... čika Siza da počasti, sinoć pravio, jutros slikao...
Pogledajte prilog 341341
...mljac.Ne znam kakve ti perverzne ideje imaš, Blajbi... listove banane sigurno nisam stavljao u gulaš...![]()
Ne lici na list lovora.....![]()
)Vidim tamo i neke krompire....
U gulas ne ide NISTA osim mesa i soli!
i luka (1:1 u odnosu na meso), aleve paprike, ljute paprike i bibera!Vidim tamo i neke krompire....
U gulas ne ide NISTA osim mesa i soli!

To jelo gde ide samo meso i so kod nas se zove kuvano meso, ili po valjevski "kuvanje" (sa naglaskom na dugouzlazno "a")U gulas ne ide NISTA osim mesa i soli!
i luka (1:1 u odnosu na meso), aleve paprike, ljute paprike i bibera!![]()

Evo ga - Unicorn![]()
![]()

To jelo gde ide samo meso i so kod nas se zove kuvano meso, ili po valjevski "kuvanje" (sa naglaskom na dugouzlazno "a")
Ovo je mađarski gulaš, u koji ide i meso i krompir, paprika (sveža), i šargarepa (koju nisam imao pa sam preskočio)... i puno začina osim soli - aleva paprika, ljuta tucana, mleveni kim, lovor, biber, beli luk i paradajz pire.
Prehrambene, verovatno. Po Bibliji, meso jednoroga je halal.Ovo su neke seksualne insinuacije?![]()