- Poruka
- 2.270
Ne spava mi se. A niko nije aktivan da napise nesto interesantno ovde. Brzina kornjace je kuckanje.Svuda te ima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne spava mi se. A niko nije aktivan da napise nesto interesantno ovde. Brzina kornjace je kuckanje.Svuda te ima.
Šta te interesuje?Ne spava mi se. A niko nije aktivan da napise nesto interesantno ovde. Brzina kornjace je kuckanje.
Putovanje kroz vreme. Imam i orvorenu temuŠta te interesuje?
Pa jesi li se vratio sa proputovanja?Putovanje kroz vreme. Imam i orvorenu temu
Zezaj, zezaj.Pa jesi li se vratio sa proputovanja?
Dani buduće prošlosti.Zezaj, zezaj.
Замрзни се на некo време и кад се откравиш, ето те у будућности.Putovanje kroz vreme. Imam i orvorenu temu

Vise nema da te hvalim. Na crnoj si listi druskane!Dani buduće prošlosti.
Ah yes, futurama. XDЗамрзни се на некo време и кад се откравиш, ето те у будућности.
- Welcome to the world of tomorrowww!
- Shut up, Terry.
![]()
Kao Eric Cartman kad se zamrznuo jer nije mogao da sačeka da izađe nova konzola.Замрзни се на некo време и кад се откравиш, ето те у будућности.
- Welcome to the world of tomorrowww!
- Shut up, Terry.
![]()

Kakvoj listi?Vise nema da te hvalim. Na crnoj si listi druskane!

Е, јеси гледао ону епизоду о пандемији? Или о крипто валутама.Kao Eric Cartman kad se zamrznuo jer nije mogao da sačeka da izađe nova konzola.![]()
Ono kad Rendi k*ra neku životinjicu u Kini?Е, јеси гледао ону епизоду о пандемији? Или о крипто валутама.
Cemernu, crnu. Gora od te je lista crna rupa koja uvlaci zle ljude. XDKakvoj listi?![]()
Pogledao 7 epizode, mnogo sam zauzet. Vrv nisamЕ, јеси гледао ону епизоду о пандемији? Или о крипто валутама.
Nikad ne rrci nikad. Nauka ti je toПутовати прошлост је, бојим се, немогуће. Што је било, било је.![]()
То то.Ono kad Rendi k*ra neku životinjicu u Kini?

Odlična. Mada sam vrlo malo odgledao iz poslednjih nekoliko sezona. Na kablovskoj su mi ukinuli "Comedy central".То то.![]()

Ма ово Незгодног питам за Саут Парк.Pogledao 7 epizode, mnogo sam zauzet. Vrv nisam![]()
Наука баш и каже да ако буде било икад могуће путовати кроз време, једино ће моћи у будућност, наводно. Закони физике и шта ти ја знам.Nikad ne rrci nikad. Nauka ti je to![]()

Nauka danas kaze, ali i nauka je menjala svoja shvatanja razvojem tehnologijeМа ово Незгодног питам за Саут Парк.
Наука баш и каже да ако буде било икад могуће путовати кроз време, једино ће моћи у будућност, наводно. Закони физике и шта ти ја знам.![]()
Ја ни немам телевизор, све гледам на нету. Саут Парк је бесплатно на њиховом сајту гледати, не морам ни да пиратизујем. А нисам ни ја све одгледао, тек сам на 6. сезони и паузирам неколико месеци већ. Ја то кад ми дође жеља тако повремено одгледам по пар епизода.Odlična. Mada sam vrlo malo odgledao iz poslednjih nekoliko sezona. Na kablovskoj su mi ukinuli "Comedy central".![]()

Да, ал није овде технологија ограничавајући фактор, него закони физике и парадокси.Nauka danas kaze, ali i nauka je menjala svoja shvatanja razvojem tehnologije![]()
Хвала на континенту, ал нисам ја интелигентнији од других овде, само волим да читам.Odo spavam. Zabole me glava od vas.
Vas IQ je veci, pa mi treba vise naprezanja, a to zamara. Kad kazem "vas" kazem "placenikov"![]()
![]()

Mmmm, paradoksi. Onako, uzbudjuje sama rec.Да, ал није овде технологија ограничавајући фактор, него закони физике и парадокси.
Samo toliko.Хвала на континенту, ал нисам ја интелигентнији од других овде, само волим да читам.![]()
Nisam znao da je besplatno. Ipak, više volim da gledam sa prevodom, iako dosta dobro razumijem engleski.Ја ни немам телевизор, све гледам на нету. Саут Парк је бесплатно на њиховом сајту гледати, не морам ни да пиратизујем. А нисам ни ја све одгледао, тек сам на 6. сезони и паузирам неколико месеци већ. Ја то кад ми дође жеља тако повремено одгледам по пар епизода.
Do you like fishsticks?Mmmm, paradoksi. Onako, uzbudjuje sama rec.![]()
Call me crazy buuuut, i am.
Samo toliko.![]()