Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@hm337
izvoli
minjoni.jpg

zamisli da u komšiluku imaš porodicu s kojom se ne trpiš..imali ste naprimer česte razmirice oko kućnog reda jer ti preglasno slušaš vrstu muzike koju oni ne podnose a oni preglasno slušaju muziku koju ti ne podnosiš...da li ćeš da se pozoveš na kafu kod njih u stan?
mislim ok nisu teme stanovi i svako teoretski ima pravo da piše na svakoj temi ali ovde smo podelili kafanu na dva dela da bi sprečili razmirice...

Treba biti tolerantan, ja volim sve ljude ovog sveta, bez obzira koje su nacije, vere ili boje kože... šta ima veze ako dobar čo'ek, dal je komunista, fašista, ateista, katolik, musliman, zaratustrijanac, austrijanac, crnac, belac, vegunjara ili mesožder... Bitno je da ne mislimo zlo jedan drugom!

Treba biti tolerantan, ja volim sve ljude ovog sveta, bez obzira koje su nacije, vere ili boje kože... šta ima veze ako dobar čo'ek, dal je komunista, fašista, ateista, katolik, musliman, zaratustrijanac, austrijanac, crnac, belac, vegunjara ili mesožder... Bitno je da ne mislimo zlo jedan drugom!
Ne moze dobar covek da bude fasista ili rasista ili da ugrozava bilo cije primarno, prirodno pravo.

Ne moze da bude dobar covek ni onaj koji ugrozava necije versko pravo, ako ovaj ne ugrozava njega.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back