gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Tebe za strucnog saradnika.mogu da sastavim neka pitanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe za strucnog saradnika.mogu da sastavim neka pitanja
hvala....nego šta bi tebi i nezgodnom da izvršite invaziju na drugu kafanu? cela poenta dve kafane je da držimo odvojenim dve supstance koje eksplodiraju pri međusobnom kontaktu...
to je bio pokusaj prijateljske posetehvala....nego šta bi tebi i nezgodnom da izvršite invaziju na drugu kafanu? cela poenta dve kafane je da držimo odvojenim dve supstance koje eksplodiraju pri međusobnom kontaktu...

mislim da je do daljnјeg bolje dve kafane bez upada na tuđu teritoriju...ti i Nezgodni domaćini u jednoj Gogili i Сале u drugoj....to je bio pokusaj prijateljske posete
ali neuspeo
a i ne moze biti zabranjeno ikome da pise na bilo koju temu
sta znaci upadmislim da je do daljnјeg bolje dve kafane bez upada na tuđu teritoriju...ti i Nezgodni domaćini u jednoj Gogili i Сале u drugoj....
zamisli da u komšiluku imaš porodicu s kojom se ne trpiš..imali ste naprimer česte razmirice oko kućnog reda jer ti preglasno slušaš vrstu muzike koju oni ne podnose a oni preglasno slušaju muziku koju ti ne podnosiš...da li ćeš da se pozoveš na kafu kod njih u stan?sta znaci upad
Ne moze dobar covek da bude fasista ili rasista ili da ugrozava bilo cije primarno, prirodno pravo.Treba biti tolerantan, ja volim sve ljude ovog sveta, bez obzira koje su nacije, vere ili boje kože... šta ima veze ako dobar čo'ek, dal je komunista, fašista, ateista, katolik, musliman, zaratustrijanac, austrijanac, crnac, belac, vegunjara ili mesožder... Bitno je da ne mislimo zlo jedan drugom!
Znam... i ja imam problema sa stomakom, patim od iritabilnog kolona... muke moje! izbegavam da idem na duga putovanja, jedino me teši to što je i Elvis Prisli patio od istog problema... Eto barem neka sličnost sa Elvisom...Takav mi je stomak.

Ja pod fašiste podrazumevam ljude koji vole faširano meso... nema veze sa fašizmom kao ideologijom!Ne moze dobar covek da bude fasista ili rasista ili da ugrozava bilo cije primarno, prirodno pravo.
Ne moze da bude dobar covek ni onaj koji ugrozava necije versko pravo, ako ovaj ne ugrozava njega.![]()
A. dobro...Ja pod fašiste podrazumevam ljude koji vole faširano meso... nema veze sa fašizmom kao ideologijom!
Svidja mi se tvoj nik, Obožavam Krf... Kad bih mogao živeo bih tamo...A. dobro...
Hvala lepo, i ja ga obozavam iako tamo nikad nisam bila, ali imam u planu i od tog sna ne odustajem.Svidja mi se tvoj nik, Obožavam Krf... Kad bih mogao živeo bih tamo...
Ova desno.A koja je moja?

Pa neka si vala...ja sam uzela ovu sa srcetom![]()