Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam jedno vreme pola foruma drzao u glavi i smisljao u snu sta cu sledece napisati :P
Ljudi samo dodju izasociraju sta naleti i odu, ja sam to radio planski iz alter state-a :P
To je ono kad izazivas lanac reakcija i upravljas diskusijom :P
Ma to vecina radi kad stigne na forum, ono dve tri godine ..
Stari forumasi su oguglali vec na to.
Dodju pisu, pisu i odu ... kada se iskljuce forum ne postoji dok se ponovo ne ukljuce
Meni smesno sto hm337 brani nekog kome odbrana uopste nije potrebna .... zednog bi ga prevela preko vode
Al ok, mozda ima nesto sto mi ne znamo :p

Meni je smesno da se tolka polemika vodi oko necega sto svi u manjoj ili vecoj meri imaju ili pokazuju.
Po ovoj logici i Isusa bi optuzili da je sujetan, posto je vodu pretvorio u vino pred publikom, da im pokaze da moze i da je cudotvorac...
Pa @Agatha i ja dobijamo kritike da smo sujetne jer po recima @hm337 mi monu napadamo, vrednujemo nizim bicem a ona je u stvari fina dusica samo smo nas dve slepe kod ociju

Meni je smesno da se tolka polemika vodi oko necega sto svi u manjoj ili vecoj meri imaju ili pokazuju.
Po ovoj logici i Isusa bi optuzili da je sujetan, posto je vodu pretvorio u vino pred publikom, da im pokaze da moze i da je cudotvorac...
to je kompleksnije pitanje...
da li je bio Bog ili čovek? Ako je bio Bog onda je po definiciji biće više vrednosti
ako je bio čovek onda ostaje pitanje da li je sebe video kao biće više vrednosti u odnosu na druge? Ja mislim da nije..
mislim da je svesno rekao ono vidite trun u oku drugog a ne vidite brvno u svom da bi ukazao ljudima na sujetu....

Pa @Agatha i ja dobijamo kritike da smo sujetne jer po recima @hm337 mi monu napadamo, vrednujemo nizim bicem a ona je u stvari fina dusica samo smo nas dve slepe kod ociju
nisam rekao da je fina dušica nego da ima pravo na svoju istinu i pravo da tu svoju istinu iznosi na forumu...napadanje je naravno obostrano kao u svakoj svađi...vas dve je u ovoj kafani tretirate kao niže biće i kad je ovde i kad nije ovde..Agata se naprimer smejala na to da kažem ljudi kad govorim o Arijani...poredite je sa agresivnim pijancem koji vam sere i piša iz dana u dan pod prozorom....nije u redu

nisam rekao da je fina dušica nego da ima pravo na svoju istinu i pravo da tu svoju istinu iznosi na forumu...napadanje je naravno obostrano kao u svakoj svađi...vas dve je u ovoj kafani tretirate kao niže biće i kad je ovde i kad nije ovde..Agata se naprimer smejala na to da kažem ljudi kad govorim o Arijani...poredite je sa agresivnim pijancem koji vam sere i piša iz dana u dan pod prozorom....
Gde si to zakljucio, ja to uopste nisam povezao :p

nisam rekao da je fina dušica nego da ima pravo na svoju istinu i pravo da tu svoju istinu iznosi na forumu...napadanje je naravno obostrano kao u svakoj svađi...vas dve je u ovoj kafani tretirate kao niže biće i kad je ovde i kad nije ovde..Agata se naprimer smejala na to da kažem ljudi kad govorim o Arijani...poredite je sa agresivnim pijancem koji vam sere i piša iz dana u dan pod prozorom....nije u redu
pa?
a kad ona napise na temi za agatu ona sataniskinja to nije uvreda
kad napise da ce nas bog unistiti sta je to?
to znaci da nam zeli smrt
sta je bolje?
izvredjati nekoga ili zeleti mu da umre da bude unisten?
ti agati spocitavas kako je poredjenje dala a ne vidis kako ona mucki vredja
toliko nisko da citate iz biblije koristi za to
a najace je sto ti branis nekoga ko ovde igru igra vise nego svi mi zajedno
da ne pricam o stvarima koje znam i misljenjima kada sam bila .....
a nas nazivas gladijatorima?
to je onako kul, fino?
mani me toga jer sam primetila da se iza tvojih finih reci znaju potkrasti uvrede
svesne ili nesvesne nebitno za mene su uvrede

Pitanje za @hm337 zasto je mona banovana i oba njena klona a ja nisam?
ne znam...nisam čitao poruke koje su vam u svađi pobrisali moderatori..u svakom slučaju na moderatoru je da presudi za uvredu i da banuje i isteruje sa foruma...
nije na tebi da ratuješ s njom i da tako kvarite atmosferu u kafani ili na temama i da se obe trujete negativnim osećanjima i da sve nas stavite u poziciju publike koja se i sama truje negativnim osećanjima...
pa?
a kad ona napise na temi za agatu ona sataniskinja to nije uvreda
nisam to video ali uvreda je...imaš report dugme...imaš ignore dugme...imaš moderatore da banuju...
kad napise da ce nas bog unistiti sta je to?
to znaci da nam zeli smrt
sta je bolje?
izvredjati nekoga ili zeleti mu da umre da bude unisten?
što misliš da ti želi da budeš uništena?...ona stalno mantra Bog će uništiti zle kao upozorenje ljudima da ne budu zli....možda učitavaš u njene reči ponekad i više nego što je htela da kaže...
u svakom slučaju kad god se prepoznaš u tome .imaš report dugme..pa nek moderator presudi..

ne znam...nisam čitao poruke koje su vam u svađi pobrisali moderatori..u svakom slučaju na moderatoru je da presudi za uvredu i da banuje i isteruje sa foruma...
nije na tebi da ratuješ s njom i da tako kvarite atmosferu u kafani ili na temama i da se obe trujete negativnim osećanjima i da sve nas stavite u poziciju publike koja se i sama truje negativnim osećanjima...

nisam to video ali uvreda je...imaš report dugme...imaš ignore dugme...imaš moderatore da banuju...

što misliš da ti želi da budeš uništena?...ona stalno mantra Bog će uništiti zle kao upozorenje ljudima da ne budu zli....možda učitavaš u njene reči ponekad i više nego što je htela da kaže...
u svakom slučaju kad god se prepoznaš u tome .imaš report dugme..pa nek moderator presudi..
Za mene je report dugme i ignore dugme duhovni poraz, znak slabosti.

jel ti mene zajebavas?
ne mantarj mi o dugmetu za prijavljivanje
em sam dugo ovde, em sam dva puta bila zelena i odlicno znam sve kako funkcionise i sada ti mene ucis
tek ces ti uciti ....
ok necu vam kvariti atmosferu u kafani
da je podignete niste znali al eto vam prilika da je odrzite zivom
kako sam ovu mogu oziveti i na drugom mestu i pisati nesmetano

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back