- Poruka
- 115.058
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravna filozofija. Šteta što korisnica kojoj se obraćaš to ne shvata.ja ljude nekad zadirkujem do granice koju mogu da podnesu a ne preko te granice s ciljem da ih ponizim...za mene je svako ljudsko biće u osnovi jednako vredna duša samo sa različitom predistorijom i stoga s različitim karakternim crtama, problemima i lekcijama...to je moja filozofija kojom se branim od gordosti..kad to propovedam onda u skladu sa tim i živim....
nisam gledao ni čitao...trejler mi ne deluje kao nešto što mi se gleda a i inače retko gledam filmove i serije...knjige još i čitam ali ne u onoj meri u kojoj bih želeo...Jel volite film Tim Bartona Čarli i fabrika čokolade?
Ili knjigu Roalda Dala po kome je snimljen?
Kakve veze ima otkriće interneta sa filmovima?nisam gledao ni čitao...trejler mi ne deluje kao nešto što mi se gleda a i inače retko gledam filmove i serije...knjige još i čitam ali ne u onoj meri u kojoj bih želeo...
izbacio sam to iz posta...mislio sam više na opsesiju forumima nego na internet... forum mi oduzima dosta vremena.....youtube takođe...Kakve veze ima otkriće interneta sa filmovima?
Ko kad bi reko ne slušam muziku jer postoji internet!
Ja sam filmofil pa valjda sve tako posmatram
Mnogo je bolje da gledaš neki dobar filmizbacio sam to iz posta...mislio sam više na opsesiju forumima nego na internet... forum mi oduzima dosta vremena
Bravo Makso telepato!
sad mi je prioritet da se odreknem cigareta...to je još gora adikcija od foruma...a ide uz forum...Mnogo je bolje da gledaš neki dobar film
Forum je veoma toksična adikcija
To i za sebe govorim
Znam, pušač samsad mi je prioritet da se odreknem cigareta...to je još gora adikcija od foruma...a ide uz forum...
Kad bi se znali?Kod cigareta nam je bar jasno da su štetne
Forum podmuklije deluje

forum je negde i koristan, od cigareta samo šteta..Kod cigareta nam je bar jasno da su štetne
Forum podmuklije deluje
Jel imas neki razlog? Ja sam se gusio u vodi, pa sacekam da slegne voda da mogu da zapalimsad mi je prioritet da se odreknem cigareta...to je još gora adikcija od foruma...a ide uz forum...

Cigarete su meni religijski cinforum je negde i koristan, od cigareta samo šteta..

beskorisna je adikcija.....a može dosta da šteti..naročito ako poveruješ u propagandu o štetnosti koja ipak nije samo propaganda...šta imamo korisno od cigareta? ništa....a ostavljanje cigareta (kad konačno odlučim da je došao taj čas) je i prilika da jačam volju..Jel imas neki razlog? Ja sam se gusio u vodi, pa sacekam da slegne voda da mogu da zapalim
Korona je pd prema tome![]()
na koji način?Cigarete su meni religijski cin![]()
Ja cu da ostavim kad budemo putovali negde gde je pusenje zabranjeno i problematicno, pa onda da se vratimbeskorisna je adikcija.....a može dosta da šteti..naročito ako poveruješ u propagandu o štetnosti koja ipak nije samo propaganda...šta imamo korisno od cigareta? ništa....a ostavljanje cigareta (kad konačno odlučim da je došao taj čas) je i prilika da jačam volju..

odrzavaju nivo svesti, povecavaju IQna koji način?
Ne razumem MaksoKad bi se znali?![]()
Pa mi ovde.Ne razumem Makso
Šta bi se znalo?
to je samo zato što veruješ u to...isto možeš da veruješ i da pijenje vode ili češkanje po nosu povećava IQ i nivo svesti...isti efekat a bez štetnih efekata...odrzavaju nivo svesti, povecavaju IQ
Živa istina za jačenjem volje!beskorisna je adikcija.....a može dosta da šteti..naročito ako poveruješ u propagandu o štetnosti koja ipak nije samo propaganda...šta imamo korisno od cigareta? ništa....a ostavljanje cigareta (kad konačno odlučim da je došao taj čas) je i prilika da jačam volju..