Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja više volim čokolade sa lešnicima...
Toplo preporučujem
8882779553822.png

ja ljude nekad zadirkujem do granice koju mogu da podnesu a ne preko te granice s ciljem da ih ponizim...za mene je svako ljudsko biće u osnovi jednako vredna duša samo sa različitom predistorijom i stoga s različitim karakternim crtama, problemima i lekcijama...to je moja filozofija kojom se branim od gordosti..kad to propovedam onda u skladu sa tim i živim....
Ispravna filozofija. Šteta što korisnica kojoj se obraćaš to ne shvata.

Jel imas neki razlog? Ja sam se gusio u vodi, pa sacekam da slegne voda da mogu da zapalim :P
Korona je pd prema tome :P
beskorisna je adikcija.....a može dosta da šteti..naročito ako poveruješ u propagandu o štetnosti koja ipak nije samo propaganda...šta imamo korisno od cigareta? ništa....a ostavljanje cigareta (kad konačno odlučim da je došao taj čas) je i prilika da jačam volju..

beskorisna je adikcija.....a može dosta da šteti..naročito ako poveruješ u propagandu o štetnosti koja ipak nije samo propaganda...šta imamo korisno od cigareta? ništa....a ostavljanje cigareta (kad konačno odlučim da je došao taj čas) je i prilika da jačam volju..
Ja cu da ostavim kad budemo putovali negde gde je pusenje zabranjeno i problematicno, pa onda da se vratim :P

Živa istina za jačenjem volje!
I kad to uspeš stvarno se osećaš zadovoljno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back