- Poruka
- 115.700
Videh ispred zgrade lika,bilo mi neprijatno da ga slikam, šteta!dovoljna je i ova kovid maska, samo probuši za slamku
Ide obična maska, preko nje pleksiglas štit a na glavu turio isečenu veliku plastičnu flašu od 5 litara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videh ispred zgrade lika,bilo mi neprijatno da ga slikam, šteta!dovoljna je i ova kovid maska, samo probuši za slamku
nije samo pravoslavna...otvorena je za sve...evo Agatha je budista...Pisao sam ja tu negde unazad, ali ovo je pretezno pravoslavna kafana, nece da pricaju sa konkurencijom.
Izede ih mrznja.
Jeste otvorena ali te kao ozbiljnu konkurenciju ignorisu. Tog ne vide kao konkurenciju, tome sve ravno..nije samo pravoslavna...otvorena je za sve...evo Agatha je budista...
u kafani se zaboravljaju sve verske razlike...cilj je samo da se svi dobro provedemo...sujeta se ostavlja ispred ulaza..mada neki to ne poštuju još uvek...Jeste otvorena ali te kao ozbiljnu konkurenciju ignorisu. Tog ne vide kao konkurenciju, tome sve ravno..
ima svašta, šta ćeš ljudi se zezaju na muku, mehanizam da ne poludiš od bombardovanjaVideh ispred zgrade lika,bilo mi neprijatno da ga slikam, šteta!
Ide obična maska, preko nje pleksiglas štit a na glavu turio isečenu veliku plastičnu flašu od 5 litara
Nisam ja taj nego taJeste otvorena ali te kao ozbiljnu konkurenciju ignorisu. Tog ne vide kao konkurenciju, tome sve ravno..
Ovaj se nije zezaoima svašta, šta ćeš ljudi se zezaju na muku, mehanizam da ne poludiš od bombardovanja
opusti se ovdeJeste otvorena ali te kao ozbiljnu konkurenciju ignorisu. Tog ne vide kao konkurenciju, tome sve ravno..
tako jeNisam ja taj nego ta
I nije mi sve ravno, niti je ijednom budisti sve ravno
Samo nemam živaca a ni vremena za imbecilna prepucavanja
A i briga me ko u šta veruje
Pa oni ne zaboravljaju.u kafani se zaboravljaju sve verske razlike...cilj je samo da se svi dobro provedemo...sujeta se ostavlja ispred ulaza..mada neki to ne poštuju još uvek...

ovo je nova kafana....Sad vidim da je promenjen naslov teme.
Svidja mi se![]()
Aaa.ovo je nova kafana....
pa gde je piće i janjeAaa.
Ok.
U staroj je bilo kako rekoh.
Pice za celu kafanu molim.
Ja placam...
I jedno jagnje...
Pa ja narucio, kelner nek donese...pa gde je piće i janje
da vidimo
ne ide tako u virt kafaniPa ja narucio, kelner nek donese...
pa gde je piće i janje
da vidimo
dobro je za sada
Gledam IT