- Poruka
- 78.322
gde te cokila kad se već hvališ 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ustagde te cokila kad se već hvališ![]()

Ма све и једне, видиш да је завјера толико велика да не вјерујем ни себи самом, можда сам и ја умијешан, глобалисти су то и њуејџери бато, радиш за њих, а немаш појмаkoje lože?..ima ih više na krstarici u poslednjih desetak dana...
https://forum.krstarica.com/threads/velika-loza-neuroticara.956022/
https://forum.krstarica.com/threads/velika-loza-krstarice.956006/

posumnjaj u sebe ako ustanoviš da imaš više klonova ovde...kad uhvatiš sebe da pišeš pod nekim drugim imenom onda znaj da si i njihov a ne samo naš...Ма све и једне, видиш да је завјера толико велика да не вјерујем ни себи самом, можда сам и ја умијешан, глобалисти су то и њуејџери бато, радиш за њих, а немаш појма![]()
![]()
Ja imam teoriju zavere da je Djindjica ubila Engleska loza, nakon sto je ubio Tapija, sefa loze za Balkan...Ма све и једне, видиш да је завјера толико велика да не вјерујем ни себи самом, можда сам и ја умијешан, глобалисти су то и њуејџери бато, радиш за њих, а немаш појма![]()
![]()
Neko ga je sigurno ubioJa imam teoriju zavere da je Djindjica ubila Engleska loza, nakon sto je ubio Tapija, sefa loze za Balkan...

posumnjaj u sebe ako ustanoviš da imaš više klonova ovde...kad uhvatiš sebe da pišeš pod nekim drugim imenom onda znaj da si i njihov a ne samo naš...
како да се ухватим да пишем, ако сам са њима, они су тако добро организовани, "у тројке Ђуро", да нема шансе да се ухватиш.
Hm. Prvi put sam u ovoj kafani.Dragi forumaši sa svih strana ovog foruma dobro došli u novo otvorenu kafanu.
Stalni gosti samo promenite sto a novi izvolite pridružite nam se
Evo malo i da se zamezi, valja se
![]()
link ka staroj kafani ako neko zeli da se podseti kakvi razgovori su se tamo vodili
https://forum.krstarica.com/threads/konak-kod-dobrog-coveka-2.779807/

ne ide tako u virt kafani
recimo piješ viski
ja ti ponudim ovo
![]()

Koja po redu?
ja to bukvalno shvatamtako bar ja razumem odakle dolazi ono Isusovo kad te neko ošamari okreni i drugi obraz

ima ima i dobrih i zlihnema zlih i dobrih ljudi..samo onih sa puno sujete a malo ljubavi i onih sa malo sujete a puno ljubavi...
kad tvojoj sujeti smeta nečija sujeta onda tog čoveka proglasiš za zlog...
kad tvojoj ljubavi prija nečija ljubav onda tog čoveka proglasiš za dobrog..
e sad kad nekog tretiraš ljubavlju ti mu pomalo topiš sujetu i jačaš ljubav
svojom ljubavlju menjaš one za koje misliš da su zli u one za koje misliš da su dobri...
tako bar ja razumem odakle dolazi ono Isusovo kad te neko ošamari okreni i drugi obraz
evo pozvao sam Betmena da ti lupi šamar da proverimoja to bukvalno shvatam
u principu niko me nije osamario pa da proverim![]()
to je apstrakcija...bilo ko koga smatraš zlim jer ti je možda stao na sujetu ili te povredio na neki način ima ljubavi za neke druge osobe koje su mu simpatične i bitne...kad se sudare dve sujete sujeta svake od strana strane vidi drugu stranu kao zlu osobu..kad se dodirnu dva srca srce svake od strana vidi drugu stranu kao dobru...a svako ima sujetu i srce...ako hoćeš da izbegneš "zle" ljude najbolji način je da odbaciš potpuno svoju sujetu jer ona je ta koja čini ljude "zlim"ima ima i dobrih i zlih
Ima jedan moj drug poco tako da prica drugu kriminalcu i ovaj mu odvalio samarcinu