bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ne moze, onda bi svako hteo svoj predlog, a vec je izglasanoKao što reče ima i drugih kafana gde se ne smara na trideset strana o sujeti jer njen predlog nije izglasan

Nego, nece zena da me ljubi posto se nisam obrijao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze, onda bi svako hteo svoj predlog, a vec je izglasanoKao što reče ima i drugih kafana gde se ne smara na trideset strana o sujeti jer njen predlog nije izglasan

@hm337 reče da ona spodoba ima osnova za žalbuNe moze, onda bi svako hteo svoj predlog, a vec je izglasano
Nego, nece zena da me ljubi posto se nisam obrijao![]()
Nek se zali

nisi pažljivo čitala ...rekao sam da ima neku osnovu u tome što se pojam birtija dovodi u vezu sa svetiteljem...ono na šta se Kerkyra žalila da je blasfemija..i rekao sam da je to po meni moralisanje jer sveti Petar je bio običan čovek pa je verovatno kao i svi drugi posećivao birtije i kafane...
То је нешто астрално, сигурно bmaxa-in изум.ma ne boj se Koslave...to je samo obrezanje u duhu ...podšišaju dušu da može da stane u kalup rimokatoličke vere...frizerski salon RKC![]()

lepo si ti rekao da on stoji iza svega...То је нешто астрално, сигурно bmaxa-in изум.![]()
bmaxa mastermajnd iznad dobra i zla...Велики мајстор 333333333333...степена "крстаричине ложе"lepo si ti rekao da on stoji iza svega...bmaxa mastermajnd iznad dobra i zla...

Nije ni tvoj!forum nije tvoj
koje lože?..ima ih više na krstarici u poslednjih desetak dana...Велики мајстор 333333333333...степена "крстаричине ложе"![]()
Tako je Sale! Samo mislim da dotična neće prestati.nema više komentara o imenu kafane
slede upozorenja za provokaciju
da se ne iznenadite
Ček da stavim gas masku!@Agatha aj na kafu
dovoljna je i ova kovid maska, samo probuši za slamkuČek da stavim gas masku!
Za Iperit i Ciklon B nije dovoljnadovoljna je i ova kovid maska, samo probuši za slamku
dobro došao u kafanu...čast nam je da si se odvažio da nam se pridružiš u neobaveznom ćaskanjuOrao pao...
Pisao sam ja tu negde unazad, ali ovo je pretezno pravoslavna kafana, nece da pricaju sa konkurencijom.dobro došao u kafanu...čast nam je da si se odvažio da nam se pridružiš u neobaveznom ćaskanju
znao samZa Iperit i Ciklon B nije dovoljna
Treba ona za kugu!
Taj kljun je pun lekovitih trava
![]()