Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Glasnik. javi se...

prizivamo Glasnika da se javi sledećom pesmom
Видиш како су се сад утишали, као вјетар пред олују, кад су схватили да су разоткривени, послије ће доћи и по опробаном рецепту почети нас називати равноземљашима, антиваксерима , параноичним, као да смо ми луди па не видимо шта раде.:tease:

Видиш како су се сад утишали, као вјетар пред олују, кад су схватили да су разоткривена, послије ће доћи и по опробаном рецепту почети нас називати равноземљашима, антиваксерима , парабоичним, као да смо ми луди па не видимо шта раде.:tease:
još će da nam premeste kafanu na pdf teorije zavere :p

još će da nam premeste kafanu na pdf teorije zavere :p
Нема везе, морају се поднијети жртве у борби против глобализације, нема повлачења, нема предаје.:koto:
П.с.
:tajna: мислим, да им је bmaxa главни идеолог и конспиролог, стално им даје неке шифроване директиве.

Нема везе, морају се поднијети жртве у борби против глобализације, нема повлачења, нема предаје.:koto:
П.с.
:tajna: мислим, да им је bmaxa главни идеолог и конспиролог, стално им даје неке шифроване директиве.
nemoj da huliš ...maksa je prerušeni Isus... :D odaje ga to što deli srca i šakom i kapom...

Апсолутно, опозиција уопште не представља другу струју, него резервне играче на клупи. Одавно су оне мени сумњиве, а и модови @Сале и @NEzgodan у исту тикву пушу, све ти је то завјера бато мој, реферишу папи свако јутро. :rtfm: :per:
kaže ti papa da se smiriš malo ima da te osuneti :D

redovnik @Koslav75
stanthony.jpg

A šta mislite da zatvorite ovu temu i da se vratite na stari režim tavorenja ovde.
Što mi upravo neko na PP reče dosadiste i bogu i narodu a vala i meni sa dokazivanjem treba ili ne treba. Svi sada pametujete a kada ste imali opciju izbora ćutali ste ko ....

Sta se tangiras ajmo o necemu drugom :P
Ova što kmeči, vrišti i kuka za pažnjom ne može svoju sujetu da pobedi a ostali joj daju pažnju i tako je hrane. Agata ne ulazi u kafanu zbog konstantnog polemisanja oko naziva kafane, ja sam na ivici da isto uradim ne zbog ove sto kukumavči već zbog nesposobnosti merodavnih da je zaustave. Žena ne zna gde se gasi

Ova što kmeči, vrišti i kuka za pažnjom ne može svoju sujetu da pobedi a ostali joj daju pažnju i tako je hrane. Agata ne ulazi u kafanu zbog konstantnog polemisanja oko naziva kafane, ja sam na ivici da isto uradim ne zbog ove sto kukumavči već zbog nesposobnosti merodavnih da je zaustave. Žena ne zna gde se gasi
nigde ima klonova :D
ima poslovica
pas laje vetar nosi
narod mudar
nego može kafa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back