aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.297
necu ja ima ko ceNećeš ti o tome da odlučiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
necu ja ima ko ceNećeš ti o tome da odlučiš.
Već je odlučeno i preboli više!necu ja ima ko ce
Видиш како су се сад утишали, као вјетар пред олују, кад су схватили да су разоткривени, послије ће доћи и по опробаном рецепту почети нас називати равноземљашима, антиваксерима , параноичним, као да смо ми луди па не видимо шта раде.

još će da nam premeste kafanu na pdf teorije zavereВидиш како су се сад утишали, као вјетар пред олују, кад су схватили да су разоткривена, послије ће доћи и по опробаном рецепту почети нас називати равноземљашима, антиваксерима , парабоичним, као да смо ми луди па не видимо шта раде.![]()

Нема везе, морају се поднијети жртве у борби против глобализације, нема повлачења, нема предаје.još će da nam premeste kafanu na pdf teorije zavere![]()

мислим, да им је bmaxa главни идеолог и конспиролог, стално им даје неке шифроване директиве.nemoj da huliš ...maksa je prerušeni Isus...Нема везе, морају се поднијети жртве у борби против глобализације, нема повлачења, нема предаје.
П.с.
мислим, да им је bmaxa главни идеолог и конспиролог, стално им даје неке шифроване директиве.
Да, а уз то и Буда, Вишну, Митра, Озирис,...,кажем ти ја, опасна зверка бато мој, није он као вцццб ццвб који је само Адам, са овим нема шале.nemoj da huliš ...maksa je prerušeni Isus...![]()

da..all in One je maksa...opasan lik...Да, а уз то и Буда, Вишну, Митра, Озирис,...,кажем ти ја, опасна зверка бато мој, није он као вцццб ццвб који је само Адам, са овим нема шале.![]()
ma ne boj se Koslave...to je samo obrezanje u duhu ...podšišaju dušu da može da stane u kalup rimokatoličke vere...frizerski salon RKCkaže ti papa da se smiriš malo ima da te osuneti![]()

Sta se tangiras ajmo o necemu drugomBiću fina pa neću onako narodski reći šta svi možete sa ovom temom da uradite

Nista nije konacnoVeć je odlučeno i preboli više!
Ova što kmeči, vrišti i kuka za pažnjom ne može svoju sujetu da pobedi a ostali joj daju pažnju i tako je hrane. Agata ne ulazi u kafanu zbog konstantnog polemisanja oko naziva kafane, ja sam na ivici da isto uradim ne zbog ove sto kukumavči već zbog nesposobnosti merodavnih da je zaustave. Žena ne zna gde se gasiSta se tangiras ajmo o necemu drugom![]()
sve je večnoNista nije konacno
Pa imas ignore opcijuOva što kmeči, vrišti i kuka za pažnjom ne može svoju sujetu da pobedi a ostali joj daju pažnju i tako je hrane. Agata ne ulazi u kafanu zbog konstantnog polemisanja oko naziva kafane, ja sam na ivici da isto uradim ne zbog ove sto kukumavči već zbog nesposobnosti merodavnih da je zaustave. Žena ne zna gde se gasi

forum nije tvojsve je večno
Па фризура нам је слична, само је код њега коса мало бујнија.
nigde ima klonovaOva što kmeči, vrišti i kuka za pažnjom ne može svoju sujetu da pobedi a ostali joj daju pažnju i tako je hrane. Agata ne ulazi u kafanu zbog konstantnog polemisanja oko naziva kafane, ja sam na ivici da isto uradim ne zbog ove sto kukumavči već zbog nesposobnosti merodavnih da je zaustave. Žena ne zna gde se gasi

Kao što reče ima i drugih kafana gde se ne smara na trideset strana o sujeti jer njen predlog nije izglasannigde ima klonova
ima poslovica
pas laje vetar nosi
narod mudar
nego može kafa?
a kafa?Kao što reče ima i drugih kafana gde se ne smara na trideset strana o sujeti jer njen predlog nije izglasan