Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvek ce biti onih koji se zale, nema tu pomoci.. Neko ce da se nasali, neko ce mrtav ozbiljan da misli da je naziv kafane nesto uvredljivo. Kome jeste, kad ulazi neka ne gleda svetlecu reklamu, i mirna parohija.

PS- ja sam na proslom glasanju davao predlog da se zove kod oca Ordenija, zajedno sa Tabom, tako da...Ovo ime je super, bar meni. Hejteri neka zavide :)
pa naravno
ko je još svima ugodio.
Uostalom ima još 42 kafane na forumu.

ne mozes ti to shvatiti
smeta mi to nametanje pravosljavlja
i ta njihova obrnuta psihologija
sve namecu drugima a onda pricaju da drugi namecu njima
to su te njihove manipulacije
e pa nece moci to da prodje
Ако ћемо право, нема то никакве везе са православљем, алузија више вуче на римокатоличку цркву, јер у православној уопште нема неке традиције и предања у том смислу и виђењу Светог Петра на начин као кључара раја, то је мит настао код католика и нема ништа са православљем.

Ако ћемо право, нема то никакве везе са православљем, алузија више вуче на римокатоличку цркву, јер у православној уопште нема неке традиције и предања у том смислу и виђењу Светог Петра на начин као кључара раја, то је мит настао код католика и нема ништа са православљем.
danas je sveti ilija i bolje da paze šta će pisati jer ilija nije blag svetac :D

Ima veze pravoslavni je naziv
i da je katolicki to ne bvi smelo ovo je pdf religija a ne pravoslavlje niti katolicizam
tako da resice se to kada tab dodje

Ima veze pravoslavni je naziv
i da je katolicki to ne bvi smelo ovo je pdf religija a ne pravoslavlje niti katolicizam
tako da resice se to kada tab dodje
Не може бити православни назив, већ сам ти навео и зашто, други разлог је што је латинични, све у оквиру православне вјеросповијести што се тиче религиозних појмова и назива, пише се ћитрилицом ;)

Не може бити православни назив, већ сам ти навео и зашто, други разлог је што је латинични, све у оквиру православне вјеросповијести што се тиче религиозних појмова и назива, пише се ћитрилицом ;)
aha... znači Gogili je podmuklo htela da nas prevede u katoličanstvo ... :p

ne moze zato i nece biti :aha:

Мислим да она и Ариана заједно раде за Ватикан, а овамо се фолирају и као фол свађају, а који год пут изабереш, свеједно, јер сви воде у Рим :per: .
znao sam da je neka zavera u pitanju...odma su mi bile sumnjive kad su počele da se svađaju...nego vladari iz senke tako uvek rade naprave dva tabora dve struje dve partije i teraju ljude da se opredeljuju da ne bi mogli da razmisle i shvate da im treba treća njihova opcija..Hegelova dijalektika u praksi ili tako bar kažu da se to zove. :p

ne moze zato i nece biti :aha:
Како год ти кажеш, ни мени се нешто нарочито не свиђа банализовање лика великог апостола, али нисам га ја бирао, тако да се ту прича што се мене тиче завршава, а ти ради шта ти мислиш да требаш нико ти не брани.

znao sam da je neka zavera u pitanju...odma su mi bile sumnjive kad su počele da se svađaju...nego vladari iz senke tako uvek rade naprave dva tabora dve struje dve partije i teraju ljude da se opredeljuju da ne bi mogli da razmisle i shvate da im treba treća njihova opcija..Hegelova dijalektika u praksi ili tako bar kažu da se to zove. :p
Апсолутно, опозиција уопште не представља другу струју, него резервне играче на клупи. Одавно су оне мени сумњиве, а и модови @Сале и @NEzgodan у исту тикву пушу, све ти је то завјера бато мој, реферишу папи свако јутро. :rtfm: :per:

Апсолутно, опозиција уопште не представља другу струју, него резервне играче на клупи. Одавно су оне мени сумњиве, а и модови у исту тикву пушу, све ти је то завјера бато мој, реферишу папи свако јутро. :rtfm: :per:
sad mi pada na pamet scena iz nekog glupog filma sa Brus Vilisom gde Andie MacDowell igra tajnog agenta Vatikana...oni izgleda biraju samo lepotice...da apelujemo na papu da pošalje još neku?... :p

Не остаје нам друго, него да се консултујемо са Гласником, можда он има неки начин да им стане у крај, јер овако се више не може зулум трпити, нешто се мора под хитно предузети.:mafijas:

Не остаје нам друго, него да се консултујемо са Гласником, можда он има неки начин да им стане у крај, јер овако се више не може зулум трпити, нешто се мора под хитно предузети.:mafijas:
@Glasnik. javi se...

prizivamo Glasnika da se javi sledećom pesmom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back