Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cini ti se...

imam pravo po praviniku da bude
neutralan naziv
a ne pravoslavan
i to je to
ovo nije pdf pravoslavlje nego religija

smeta mi nepravda
ali živiš u zemlji gde se velika većina ljudi izjašnjava da su pravoslavci..demokratija je kad se odluke donose većinskim glasanjem...i ja bi hteo da premijer Srbije ne bude naprednjak ali bili su izbori i većina je izglasala to što je izglasala i život ide dalje..ne mogu sad da se durim i vičem to je nepravda mora neko neutralan da bude jer to što je naprednjak ugrožava nas koji nismo za njih...

ali živiš u zemlji gde se velika većina ljudi izjašnjava da su pravoslavci..demokratija je kad se odluke donose većinskim glasanjem...i ja bi hteo da premijer Srbije ne bude naprednjak ali bili su izbori većina je izglasala to što je izglasala i život ide dalje..ne mogu sad da se durim i vičem to je nepravda mora neko neutralan da bude jer to što je naprednjak ugrožava nas koji nismo za njih...
sta to ima veze forum nije pravoslavan
a neko nije smeo da da taj naziv za predlog

ne licno moje vere nego Biblije

ona se ne sme ismejavati
Biblija je knjiga sa mnogo teksta i može se tumačiti na razne načine...otud toliko denominacija hrišćanstva...nema načina da se utvrdi čije je tumačenje ispravno a čije je izvrtanje...vi isto imate neka shvatanja koja drugim denominacijama izgledaju kao izvrtanje vere...naprimer to da je Isus u stvari arhanđeo Mihajlo..ili da je etransfuzija krvi zabranjena...

e sada je zaista dosta
svi vi koji sada diskutujete o nazivu kafane imali ste priliku da dajete predlog za naziv
imali ste priliku da glasate
imali ste priliku da napisete neki post u konaku dok je tavorio ali niste
to se odnosi i na ucesnike i na moderatore
konak vam je bio postao smetliste za prenosenje postova sa tema i mrtvacnica jer je konak odumirao
bez lazne skromnosti onda sam dosla ja i zajedno sa jos nekima pokrenula konak iz mrtvih
pise se ...
odavno se na ovoj temi nije toliko pisalo
forum nije ni manastir, ni konaciste ni crkva pa mi vi sada tu moralisete
@hm337 ako smatras da se ima osnova za zalbu kako si moni predocio, zamisli da si ti sudija i da moras preseci
i ja cu sada okrenuti list i reci ako se naziv promeni da odlazim, mislis da mozes izigravati pacifistu sedeti sa strane i sve samo posmaatrati trazeci dobrotu u svima nama za zvaki nas postupak?
ne mozes, moraces preseci
kad ste, ne svi nego neki koji su dosli da mi sada ovde tupe o nazivu kafane sto niste dosli ranije i oziveli je
kako je ozivela tako ponovo moze postati mrtva pa je onda ladno nazovite sabirni centar i vi poradite na kafani sa monom na celu
toliko
za mene je ova tema zavrsena ... ovde videh svu nesposobnost mnogih

e sada je zaista dosta
Uvek ce biti onih koji se zale, nema tu pomoci.. Neko ce da se nasali, neko ce mrtav ozbiljan da misli da je naziv kafane nesto uvredljivo. Kome jeste, kad ulazi neka ne gleda svetlecu reklamu, i mirna parohija.

PS- ja sam na proslom glasanju davao predlog da se zove kod oca Ordenija, zajedno sa Tabom, tako da...Ovo ime je super, bar meni. Hejteri neka zavide :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back