- Poruka
- 16.579
ne lagiSta ce ti oni da bi ti bilo dobro? Meni kad sam bio sam je bilo najlepse![]()
najlepse ti je sada kad imas zenu i dete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne lagiSta ce ti oni da bi ti bilo dobro? Meni kad sam bio sam je bilo najlepse![]()

Koji oni?Sta ce ti oni da bi ti bilo dobro? Meni kad sam bio sam je bilo najlepse![]()
sredicu se bakoto je tvoja mantra ja to nisam nikada rekla
dakle sve imas neku zlu percepciju
devojko sredi swe

jel ides kod rodjaka koji nisu JS?Koji oni?
imam normalno prijatelje i rodjake koje volim
Jel znas da ja imam potpuno drugu percepcijuto je tvoja mantra ja to nisam nikada rekla
dakle sve imas neku zlu percepciju
devojko sredi swe

dakle koje zlo te tera da izvrces namerno moje recijeste kucala si kod mene na vrata da mi udelis brosuru pa si videla kako zivim
mora da ti postea nije bila plodonosna![]()
To je moglo uvek krenuti po zlune lagi
najlepse ti je sada kad imas zenu i dete![]()

kojuJel znas da ja imam potpuno drugu percepciju![]()
nije vam cilj spasenje vec sto vise clanova za shishanjedakle koje zlo te tera da izvrces namerno moje reci
zasto bi JS propovedali drugima ako ce ih Bog unistiti
hiljadu puta sam rekla da je cilj spasenje dusa ljudi
pisem na temelju onoga sto ovde ispoljavas
Aj i tebi srcedakle koje zlo te tera da izvrces namerno moje reci
zasto bi JS propovedali drugima ako ce ih Bog unistiti
hiljadu puta sam rekla da je cilj spasenje dusa ljudi
pisem na temelju onoga sto ovde ispoljavas

sve su duše jednake vrednosti...ako je Bog delio sebe da napravi duše ili ih na neki drugi način sve pravio po svom obličju onda sve imaju beskonačni potencijal da se razvijaju...vrednost duše je jedno..ona je ista za sve ..nivo duhovnog razvoja u nekom konkretnom životu je drugo...Bog nema sujetu uopšte jer je beskonačno inteligentan da bi pao na tako glupom konceptu...Bog živi kroz sve što živi.....druga stvar je starozavetni bog koji je sujetan i plod je ljudske mašte ili neko božanstvo nižeg reda odnosno demon...pravom Bogu sigurno ne trebaju krvne žrtve, niti ima potrebu da ima miljenike i izabrane narode i ljude kojima dopušta da drugima rade šta hoće..pravom Bogu svakako ne treba da ga ljudi slave..Mislim da je gledanje da su svi jednaki tvoj nacin borbe protiv sujete, jer to vezujes za vrednovanje, ali da li su objetivno svi jednaki?
Da li je isus jednak pilatu? Da li je Bog jednak nama? Da li Bog zbog toga sto je Bog ima najvecu sujetu?
maxa to je ljubav koju svako ljudsko bice treba da osetiTo je moglo uvek krenuti po zlu
No uveren sam da je Bog tako hteo![]()
da i volim ihjel ides kod rodjaka koji nisu JS?
al nemoj lagati![]()

Jel znas da u kvantnoj mehanici stoji da posmatrac utice na posmatrano?koju
vidi to su osnovne stvari iz psihologije
nebitna je tudja percepcija i ne mzoe uticati na moj zivot
Ne mora da utice ako neko ume da vlada sobomJel znas da u kvantnoj mehanici stoji da posmatrac utice na posmatrano?
Ne znam, ali onda moram mnogo da se trudim, al je mnogo lepomaxa to je ljubav koju svako ljudsko bice treba da oseti
neki na zalost ne osete je nikada

frizerski salon JS vs frizerski salon Pravoslavljenije vam cilj spasenje vec sto vise clanova za shishanje![]()

sto lazes da ides kod rodjaka koji nisu JS?da i volim ih
nisu svi kao ti da ne podnose JS
moji rodjaci me vole
eto opet tvoja zla percepcijanije vam cilj spasenje vec sto vise clanova za shishanje![]()
Kako ne utice, bez hrane mozes 40 dana bez vode 3 dana, bez vazduha par minuta, a bez utisaka ni sekundNe mora da utice ako neko ume da vlada sobom

Kako ne utice, bez hrane mozes 40 dana bez vode 3 dana, bez vazduha par minuta, a bez utisaka ni sekund
Sve to utice na tvoj tok misli i ponasanje![]()
Kako ne utice, bez hrane mozes 40 dana bez vode 3 dana, bez vazduha par minuta, a bez utisaka ni sekund
Sve to utice na tvoj tok misli i ponasanje![]()
evo makso kakav je njen tok mislieto opet tvoja zla percepcija
uvek cu ti je uokviravati
da ne kazem zla namera
ne brine te to zlo u tebi sto imas?