Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam da potisnem negativu i ne ispoljim napolje. Procenim koja je misao pozitivna koja negativna, a zeleo bih samo da imam
pozitivne misli P
Kad budes imao vremena procitaj svoje postove koje pises i koliko postova ima u kojima proradi tvoja priroda, tvoje sustinsko kakav si :p
Ima u tvojim postovima i provokacija i umotanog vredjanja i ok je jer i mi ostali sve to radimo (nisu ti postovi nikada bili upuceni meni :p )
Ovo sam navela samo da ti pokazem da ces pozitivnu energiju pokazivati napolje samo dok se budes totalno kontrolisao a to je onda vestacki.
Cim ti koncetracija bude pobegla i kontrola padne na nizi nivo proradice ta sujeta i u tebi
Al ja ipak volim kada su ljudi prirodni i dopada mi se kako ti to radis kada se ne kontrolises :D

Kad budes imao vremena procitaj svoje postove koje pises i koliko postova ima u kojima proradi tvoja priroda, tvoje sustinsko kakav si :p
Ima u tvojim postovima i provokacija i umotanog vredjanja i ok je jer i mi ostali sve to radimo (nisu ti postovi nikada bili upuceni meni :p )
Ovo sam navela samo da ti pokazem da ces pozitivnu energiju pokazivati napolje samo dok se budes totalno kontrolisao a to je onda vestacki.
Cim ti koncetracija bude pobegla i kontrola padne na nizi nivo proradice ta sujeta i u tebi
Al ja ipak volim kada su ljudi prirodni i dopada mi se kako ti to radis kada se ne kontrolises :D
zaljubljena si u maksinu sujetu :p

U principu neki put i nemam sta da kazem :P
Trudim se da svaku uvredu obrazlozim :P

ispoljavanje ili neispoljavanje sujete nije toliko pitanje samokontrole koliko životne filozofije...ako smatraš da su sve duše napravljene po Božijem obličju ili mali delovi Boga i samim tim jednako vredne posmatrano van nekog životnog konteksta onda nemaš potrebu da budeš više vrednosti kao biće od drugih...

to je ono sto sam objasnjavala
najvise se plasim ljudi koji uvek za sebe govore da su dobri i fini
ima nesto demonsko u tome
to je tvoja demonska percepcija
i u dobru vidis zlo
nemoj me terati da radim psiholosku analizu tvoje licnosti

ti imas neke jake traume i to ti je odbrambeni mehanizam
ali ti to ne valja
jer tako naginjes zlu vise nego dobru
i to utice na tvoju licnost
jer propustas time dobro i postajes paranoicna
:aha:

ispoljavanje ili neispoljavanje sujete nije pitanje samokontrole koliko životne filozofije...ako smatraš da su sve duše napravljene po Božijem obličju ili mali delovi Boga i samim tim jednake posmatrano van nekog životnog konteksta onda nemaš potrebu da budeš više vrednosti kao biće od drugih...
ja ne smatram da sam vise vredna od bilo koga drugog u ovom svetu
svi smo mi vise vredni sebi, dragim osobama ali sustinski nismo
ipak smatram da to nema veze sa sujetom
sad npr ti meni kazes nesto uvredljivo
ja sad mrtva ladna pustam te da me vredjas jer te smatram da smo iste vrednosti?
jesmo al cu te nagaziti da ti pokazem da isto vredimo da nisi nista vise iznad mene

to je tvoja demonska percepcija
i u dobru vidis zlo
nemoj me terati da radim psiholosku analizu tvoje licnosti

ti imas neke jake traume i to ti je odbrambeni mehanizam
ali ti to ne valja
jer tako naginjes zlu vise nego dobru
i to utice na tvoju licnost
jer propustas time dobro i postajes paranoicna
:aha:
dokle ces tupiti o tvojim psiholoskim disretacijama a na fakultet gde se studira psihologija nisi ni vrata otvorila
te vase analize koje ucite na kursu JS gde vas uce kako da analizirate ljude kojima kucate na vrata ostavi kad krenes u pohod

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back