bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Al zelis da je povredis, da se oseca lose, jel takouopste me i ne zanima da joj cinim uslugu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al zelis da je povredis, da se oseca lose, jel takouopste me i ne zanima da joj cinim uslugu![]()

ona mene zabavljaAl zelis da je povredis, da se oseca lose, jel tako![]()

Ja JS kao organizaciju prezirem, ali ljude volim. Radim na tebi jer mislim da si dovoljno svesna da mogu da te kritikujem,ona mene zabavlja
batali makso sa tim da ti mene skeniras sta ja i kako
koliko god sebe smatrao dobrim u tome tesko ce ti ici
inace mona je JS ne moze nju nista povrediti ona je dobra klevetnici smo mi![]()

pa to je ono sustinski ljude volisJa JS kao organizaciju prezirem, ali ljude volim. Radim na tebi jer mislim da si dovoljno svesna da mogu da te kritikujem,
a da to podneses![]()

Gledam da potisnem negativu i ne ispoljim napolje. Procenim koja je misao pozitivna koja negativna, a zeleo bih samo da imampa to je ono sustinski ljude volis
mozes me uvek kritikovati, rekla sam samo da ce ti tesko ici da me skeniras![]()
sta tu ima da se prezireJa JS kao organizaciju prezirem, ali ljude volim. Radim na tebi jer mislim da si dovoljno svesna da mogu da te kritikujem,
a da to podneses![]()

ima to zlo u sebiAl zelis da je povredis, da se oseca lose, jel tako![]()

Kad budes imao vremena procitaj svoje postove koje pises i koliko postova ima u kojima proradi tvoja priroda, tvoje sustinsko kakav siGledam da potisnem negativu i ne ispoljim napolje. Procenim koja je misao pozitivna koja negativna, a zeleo bih samo da imam
pozitivne misli P

)evo opet ova o zluima to zlo u sebi![]()

JS botnaravno da me ne moze niko povrediti jer znam ko sam i gde sam
zaljubljena si u maksinu sujetuKad budes imao vremena procitaj svoje postove koje pises i koliko postova ima u kojima proradi tvoja priroda, tvoje sustinsko kakav si
Ima u tvojim postovima i provokacija i umotanog vredjanja i ok je jer i mi ostali sve to radimo (nisu ti postovi nikada bili upuceni meni)
Ovo sam navela samo da ti pokazem da ces pozitivnu energiju pokazivati napolje samo dok se budes totalno kontrolisao a to je onda vestacki.
Cim ti koncetracija bude pobegla i kontrola padne na nizi nivo proradice ta sujeta i u tebi
Al ja ipak volim kada su ljudi prirodni i dopada mi se kako ti to radis kada se ne kontrolises![]()

tesko .... za zaljubljenost fale mu jos neke finesezaljubljena si u maksimu sujetu![]()
trudim seJS bot![]()
U principu neki put i nemam sta da kazemKad budes imao vremena procitaj svoje postove koje pises i koliko postova ima u kojima proradi tvoja priroda, tvoje sustinsko kakav si
Ima u tvojim postovima i provokacija i umotanog vredjanja i ok je jer i mi ostali sve to radimo (nisu ti postovi nikada bili upuceni meni)
Ovo sam navela samo da ti pokazem da ces pozitivnu energiju pokazivati napolje samo dok se budes totalno kontrolisao a to je onda vestacki.
Cim ti koncetracija bude pobegla i kontrola padne na nizi nivo proradice ta sujeta i u tebi
Al ja ipak volim kada su ljudi prirodni i dopada mi se kako ti to radis kada se ne kontrolises![]()

vala obrazlozis samo takoU principu neki put i nemam sta da kazem
Trudim se da svaku uvredu obrazlozim![]()

to je ono sto sam objasnjavalaja ne vredjam pisem istinu i vracam lopte nazad
to je tvoja demonska percepcijato je ono sto sam objasnjavala
najvise se plasim ljudi koji uvek za sebe govore da su dobri i fini
ima nesto demonsko u tome

ja ne smatram da sam vise vredna od bilo koga drugog u ovom svetuispoljavanje ili neispoljavanje sujete nije pitanje samokontrole koliko životne filozofije...ako smatraš da su sve duše napravljene po Božijem obličju ili mali delovi Boga i samim tim jednake posmatrano van nekog životnog konteksta onda nemaš potrebu da budeš više vrednosti kao biće od drugih...
dokle ces tupiti o tvojim psiholoskim disretacijama a na fakultet gde se studira psihologija nisi ni vrata otvorilato je tvoja demonska percepcija
i u dobru vidis zlo
nemoj me terati da radim psiholosku analizu tvoje licnosti
ti imas neke jake traume i to ti je odbrambeni mehanizam
ali ti to ne valja
jer tako naginjes zlu vise nego dobru
i to utice na tvoju licnost
jer propustas time dobro i postajes paranoicna
![]()