Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislio sam na tvoje stanje dok pises na forumu. Drago mi je da si srecna globalno :P
Prepucavanje iziskuje dosta energije, a i negativne emocije su tu negde :(
Vec sam pisala o tome
Samo osobe do kojih mi je bas stalo mogu u meni izazvati emociju tuge, ljutnje, negativnosti a tih osoba ovde je bas malo .... jedna :)
Ne dozvoljavam ja bas tako lako da se dopre do mene :p

ja zaista mislim da ima istine u onome
svaciji prijatelj, niciji prijatelj
zamisli situaciju gde neka osoba cuti da se ne zameri a o drugoj osobi misli sve najgore jer mu je ta osoba ucinila nesto lose
ja volim direktne ljude
ne volim ljude koji cute, to nije odraz ljubavi prema meni vec samo kalkulisanje
nekad ne želiš da se zameriš jer si svestan da ta druga osoba nije oličenje zla kako tvojoj sujeti trenutno izgleda...maksa ima koncept ljubavi prema svima..

nekad ne želiš da se zameriš jer si svestan da ta druga osoba nije oličenje zla kako tvojoj sujeti trenutno izgleda...maksa ima koncept ljubavi prema svima..
zar moram misliti za nekog da je zao ako sam se zamerila oko necega sa tom osobom?
ne stavljaj nas u kos sa monom :D
pa supruznici se takodje svadjaju zar zbog toga jedan drugog dozivljavaju kao zlo :D

zar moram misliti za nekog da je zao ako sam se zamerila oko necega sa tom osobom?
ne stavljaj nas u kos sa monom :D
pa supruznici se takodje svadjaju zar zbog toga jedan drugog dozivljavaju kao zlo :D
da, ali supružnici se i vole..i pokazuju to jedno drugom...
dobro je što su ti emocije autentične nisu potisnute nisu krivotvorene...
ali ne ume svako to da ceni...nekim ljudima kad jednom staneš na sujetu pamte ti to čitav život..

maksa pokušava da živi ljubav prema svima..kao Isus..

da, ali supružnici se i vole..i pokazuju to jedno drugom...
dobro je što su ti emocije autentične nisu potisnute nisu krivotvorene...
ali ne ume svako to da ceni...nekim ljudima kad jednom staneš na sujetu pamte ti to čitav život..

maksa pokušava da živi ljubav prema svima..kao Isus..
mrznja je mnogo jaka emocija i najcesce jede onog koji mrzi a ne onog koga mrzis

sustinski ja volim ljude i ne vidim sto bih nekog mrzela ili ga smatrala zlom ako smo se raspravljali ili svadjali
ja se mogu posvadjati, provocirati ako me neko izazove i u sred svadje bih skocila da pomognem ako primetim da se nesto desava i da je pomoc potrebna bas osobi sa kojom sam u sred rasprave
mozda to vama deluje cudno ali meni je to totalno logicno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back