- Poruka
- 16.579
@bmaxa sto nas bojkotujes 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ako je pitanje vezano za forum .... ni srecna ni nesrecnaDokle god se nesto ne promeni nema svrhe. Eto da te pitam, nesto nevezano, jesi sada srecna?

ja zaista mislim da ima istine u onomeJa gledam da se nikom ne zamerim![]()
Mislio sam na tvoje stanje dok pises na forumu. Drago mi je da si srecna globalnoako je pitanje vezano za forum .... ni srecna ni nesrecna
Ako je vezano za nesto privatno .... jesam
A promenice se![]()

Vec sam pisala o tomeMislio sam na tvoje stanje dok pises na forumu. Drago mi je da si srecna globalno
Prepucavanje iziskuje dosta energije, a i negativne emocije su tu negde![]()

Pa da, tekst ne prikazuje emociju, zato moram da lupam srcaVec sam pisala o tome
Samo osobe do kojih mi je bas stalo mogu u meni izazvati emociju tuge, ljutnje, negativnosti a tih osoba ovde je bas malo .... jedna
Ne dozvoljavam ja bas tako lako da se dopre do mene![]()

imamo dva moderatora a Sale nije na forumune verujem![]()

nekad ne želiš da se zameriš jer si svestan da ta druga osoba nije oličenje zla kako tvojoj sujeti trenutno izgleda...maksa ima koncept ljubavi prema svima..ja zaista mislim da ima istine u onome
svaciji prijatelj, niciji prijatelj
zamisli situaciju gde neka osoba cuti da se ne zameri a o drugoj osobi misli sve najgore jer mu je ta osoba ucinila nesto lose
ja volim direktne ljude
ne volim ljude koji cute, to nije odraz ljubavi prema meni vec samo kalkulisanje
a kad mi postavis srce to je znak da me volisPa da, tekst ne prikazuje emociju, zato moram da lupam srca![]()
vidis kako pritajeno vredjas i ti za sebe kazes da si dobraovaj drugi
zlo ne spava![]()

zar moram misliti za nekog da je zao ako sam se zamerila oko necega sa tom osobom?nekad ne želiš da se zameriš jer si svestan da ta druga osoba nije oličenje zla kako tvojoj sujeti trenutno izgleda...maksa ima koncept ljubavi prema svima..
da, ali supružnici se i vole..i pokazuju to jedno drugom...zar moram misliti za nekog da je zao ako sam se zamerila oko necega sa tom osobom?
ne stavljaj nas u kos sa monom
pa supruznici se takodje svadjaju zar zbog toga jedan drugog dozivljavaju kao zlo![]()
Pa ljubav se u mene uselila na Uskrs 2000 i od tad eto umrecu verovatno od togaa kad mi postavis srce to je znak da me volis
ne verujem ja u ta srca previse hahahahah

mrznja je mnogo jaka emocija i najcesce jede onog koji mrzi a ne onog koga mrzisda, ali supružnici se i vole..i pokazuju to jedno drugom...
dobro je što su ti emocije autentične nisu potisnute nisu krivotvorene...
ali ne ume svako to da ceni...nekim ljudima kad jednom staneš na sujetu pamte ti to čitav život..
maksa pokušava da živi ljubav prema svima..kao Isus..
volis ubice?Pa ljubav se u mene uselila na Uskrs 2000 i od tad eto umrecu verovatno od toga![]()
lepoPa ljubav se u mene uselila na Uskrs 2000 i od tad eto umrecu verovatno od toga![]()
Da, to je potpuno logično.mozda to vama deluje cudno ali meni je to totalno logicno

i jesteDa, to je potpuno logično.![]()