Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije tacno
naziv se kosi sa mojom verom
treba neutralan naziv
j ne namecem svoje nemoj ni ti
idi u severnu koreju pa tamo filozofiraj.
razmažena si ko dete.

i samo da znaš neće se svideti tabu da od 10-tak stalnih na religiji koji pune istu postovima ostanete samo vas dvoje.
tako prestani sa isterivanjem "pravde" na pdf i u kafani.
svaku dalju raspravu brišem u vezi naziva.
kome se ne sviđa slobodan je da ode.
ni meni nije nešto naziv al poštujem ono što smo se svi dogovorili
i sad je više tačka.

hoces reci da je @Сале dozvolio nepravilnosti pri glasanju?
Sale tvoj kolega ima prituzbe na tvoj rad
Korisnici su mogli da glasaju za vise predloga, sto, po ocjenama NVO sektora, nije u skladu sa dobrom praksom Venecijanske komisije.
Osnovano se sumnja i da je jedan od clanova Izborne komisije primio mito. Branio se rijecima "vi ste klevetnici, meni je Jehova otkrio istinu".

idi u severnu koreju pa tamo filozofiraj.
razmažena si ko dete.

i samo da znaš neće se svideti tabu da od 10-tak stalnih na religiji koji pune istu postovima ostanete samo vas dvoje.
tako prestani sa isterivanjem "pravde" na pdf i u kafani.
svaku dalju raspravu brišem u vezi naziva.
kome se ne sviđa slobodan je da ode.
ni meni nije nešto naziv al poštujem ono što smo se svi dogovorili
i sad je više tačka.
Bravo Sale spasitelju naš!

Korisnici su mogli da glasaju za vise predloga, sto, po ocjenama NVO sektora, nije u skladu sa dobrom praksom Venecijanske komisije.
Osnovano se sumnja i da je jedan od clanova Izborne komisije primio mito. Branio se rijecima "vi ste klevetnici, meni je Jehova otkrio istinu".
Svako je slobodno glasao za naziv koji je izabrao. Izbori su bili fer i demokratski.

Zapitaj se ako su korisnici imali pravo da glasaju za vise naziva sto i u tom slucaju nisu izabrali njen :D
a sad procitaj post od svog kolege pa ga ispostuj
ja zavrsavam sa pricom na ovu temu

e Neco secam se dok sam ja bila zelena
Bilo je svega i svacega izmedju nas cak se desavalo i da te banujem ali smo ipak uvek imali korektnu pricu
Ti malo izdivljas ja te rebnem ti se vratis i kazes ... a jesam bio preterao :D

A ovaj ne zna ni sta treba da se brise a sta ne hahahahahah
Danas mi je isto izbrisao tonu poruka, a sve sam potkrepio sa dokazima iz Biblije.

e Neco secam se dok sam ja bila zelena
Bilo je svega i svacega izmedju nas cak se desavalo i da te banujem ali smo ipak uvek imali korektnu pricu
Ti malo izdivljas ja te rebnem ti se vratis i kazes ... a jesam bio preterao :D

A ovaj ne zna ni sta treba da se brise a sta ne hahahahahah
Dokle god se nesto ne promeni nema svrhe. Eto da te pitam, nesto nevezano, jesi sada srecna?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back