bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
moji su aktivisti SNS-aNemoj biti tako sigurna. Iza mene je SNS.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moji su aktivisti SNS-aNemoj biti tako sigurna. Iza mene je SNS.

a jal taj Sv Petar ziv ili mrtavDobro dosla mono kod Svetog Petra
sedi sad ce kafa![]()

Bogu su svi živi. Znam jer sam ja izučavaoc.a jal taj Sv Petar ziv ili mrtav![]()

ma bitno je da si prezivela ulazak u birtijua jal taj Sv Petar ziv ili mrtav![]()

ma to ova svedokinja i ovaj sto vuce dvogled a ona njegaDobro onda ne znam šta se ložite.

Sv. Petar je ziv kao i svi koji su gore...a jal taj Sv Petar ziv ili mrtav![]()
Mali korak za Monu ali veliki za JS.ma bitno je da si prezivela ulazak u birtiju
bogte postace zaista besmrtna![]()
da nisam besmrtna ne bih ni ulazilama bitno je da si prezivela ulazak u birtiju
bogte postace zaista besmrtna![]()

Nije mi jedino jasno jel svi sad idu gore ili samo sveci? U Ad-u se uvek nadje mesto viseBogu su svi živi. Znam jer sam ja izučavaoc.![]()

a tebe vređa sveti petar?Mozes Konak nikoga ne vredja
kao ni Club religion
ili bilo koji Club
Equilibrium na primer
mono svi znamo da nas stalno prijavljujes, stalno nesto gundjas ali i da ne mozes bez nasda nisam besmrtna ne bih ni ulazila![]()
U adu je žurka.Nije mi jedino kasno jel svi sad idu gore ili samo sveci? U Ad-u se uvek nadje mesto vise![]()
prijavljujem uvrede nebitno ko ih pisemono svi znamo da nas stalno prijavljujes, stalno nesto gundjas ali i da ne mozes bez nas
to ovi zeleni, mislim na zelene po stazu na forumu tek treba da nauce

Ad je za one sa jeftinim ulaznicamaNije mi jedino jasno jel svi sad idu gore ili samo sveci? U Ad-u se uvek nadje mesto vise![]()
Moram priznati da je sustižeš. Izgleda da i ti postaješ izučavaoc.mono svi znamo da nas stalno prijavljujes, stalno nesto gundjas ali i da ne mozes bez nas
to ovi zeleni, mislim na zelene po stazu na forumu tek treba da nauce
vredja me jer se to kosi sa mojom veroma tebe vređa sveti petar?
zar on nije u memoriji jehove
na čemu si![]()
i kako se to kosi sa verom?vredja me jer se to kosi sa mojom verom
on nije svetac nego pomazanik Bozji
ode ti u js koliko vidimSve je podlozno izmjenama. Obraticemo se Ustavnom sudu Krstarice.
pa to sveti sveci...i kako se to kosi sa verom?
otkud ti znas?ode ti u js koliko vidim
za 16 godina uspela jednog da privede![]()
Pa u Bibliji piše o svetima.pa to sveti sveci...
to udara na pravoslavlje
a ne ovakoPa u Bibliji piše o svetima.
Ja sam postao malo iskusniji pa ne prijavljujem nikog vise, u pocetku sam navalio ko blesavMoram priznati da je sustižeš. Izgleda da i ti postaješ izučavaoc.

Ići ćemo do Strazbura ako treba.ode ti u js koliko vidim
za 16 godina uspela jednog da privede![]()
Pocni opet. Zanimljivije je.Ja sam postao malo iskusniji pa ne prijavljujem nikog vise, u pocetku sam navalio ko blesav![]()