- Poruka
- 78.248
jesi li glasao u anketi?Jeste malo neukusan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi li glasao u anketi?Jeste malo neukusan.
@Cackalica21 bi došao u kafanu opasan eksplozivomForum bi prošao kao onaj časopis u Francuskoj, a što se tiče Sidarte ne bi bilo problema.

ti nisi pripadnik nikakve religije ti si botNe znam kako bi pripadnici drugih vjeroispovijesti reagovali na nazive tipa "Bircuz kod Muhameda" ili "Prčvarnica Sidarte Gautame".
Jesam.jesi li glasao u anketi?
jel se posteno glasalo?Jesam.
NEzgodni je kreacionista.ti nisi pripadnik nikakve religije ti si bot![]()
NEzgodni je samo account..tako bar on kažeNEzgodni je kreacionista.
Tako je naziv kafane treba da bude neutralan da ne vredja ni jednu veru niti velica druguNe znam kako bi pripadnici drugih vjeroispovijesti reagovali na nazive tipa "Bircuz kod Muhameda" ili "Prčvarnica Sidarte Gautame".
nije istinaDo sada se nije glasalo o tim stvarima nego se modovi dogovore. Ali Sale ne voli Aristotela.
dobro došla na malo druženja u kafani...ne mora ime da ti se sviđa..bitno je da svratiš ponekad..Tako je naziv kafane treba da bude neutralan da ne vredja ni jednu veru niti velica drugu
Ona nece da dolaziTako je naziv kafane treba da bude neutralan da ne vredja ni jednu veru niti velica drugu
i ja necu dolaziti ovde dok se ne preimenuje u neki pristojniji naziv

De si.Tako je naziv kafane treba da bude neutralan da ne vredja ni jednu veru niti velica drugu
Za inat treba najviše da pišeš ovdje.Tako je naziv kafane treba da bude neutralan da ne vredja ni jednu veru niti velica drugu
ovde smo privukli ljude i sa ljisa i sa politike sta reciOna nece da dolazi![]()

ma on je samo jedna veoma sujetna osobaNEzgodni je kreacionista.

To znaci da je naziv kafane pun pogodakovde smo privukli ljude i sa ljisa i sa politike sta reci![]()
Ektremno sujetna osoba, ali ni ti nisi ništa bolja.ma on je samo jedna veoma sujetna osoba![]()
e to ti je demokratijaJesam.
svako vidi tuđu sujetu, a retki vide svojuEktremno sujetna osoba, ali ni ti nisi ništa bolja.
Moj nijedane to ti je demokratija
ja sam umerena opozicija jer moj predlog imao samo jedan glas a ja sam ga glasao![]()

Amen brother.svako vidi tuđu sujetu, a retki vide svoju
Dao bih ti dva srca za ovosvako vidi tuđu sujetu, a retki vide svoju

Ponekaddobro došla na malo druženja u kafani...ne mora ime da ti se sviđa..bitno je da svratiš ponekad..