- Poruka
- 115.345
Neka je!i u 911 plače
plačipič
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka je!i u 911 plače
plačipič
Jesil kad probala sa muskarcem?blasfemicna vam ova kafana kod svetog pere
Pa imas seksualne rituale u nekim religijamapa sad to ti nije lepo ipak je ovo religija

ko kači sise?samo kacite sise,
koja da se učlanimoPa imas seksualne rituale u nekim religijama![]()
maksa, sry, on je nevernicako kači sise?
Mi smo druga vrsta tantrika
sto bi reko june, ne klikcem
Ajde dobro je to te privuklo sa ljisasto bi reko june, ne klikcem

Tasteropoložio me je.jel te tab rukopoložio![]()
Naziv je izvrstan privlaci one koji inace nikada u kafani na religiji ne bi pisaliDobro, jel' vi mislite da je u redu ovakav naziv kafane sa bagatelisanjem imena svetitelja, zarad vase zabave?
Mene bi bilo sramota.
Svaka cast neka je onom ko ga izmisli, takav naziv i ko pise u ovoj kafani pod tim nazivom.

Jeste malo neukusan.Dobro, jel' vi mislite da je u redu ovakav naziv kafane sa bagatelisanjem imena svetitelja, zarad vase zabave?
Mene bi bilo sramota.
Svaka cast neka je onom ko ga izmisli, takav naziv i ko pise u ovoj kafani pod tim nazivom.
Ne brini za duše učesnika kafane...Čuo sam da Isus voli da se druži sa grešnicima a moralisti mu malo idu na nerve...Dobro, jel' vi mislite da je u redu ovakav naziv kafane sa bagatelisanjem imena svetitelja, zarad vase zabave?
Mene bi bilo sramota.
Forum bi prošao kao onaj časopis u Francuskoj, a što se tiče Sidarte ne bi bilo problema.Ne znam kako bi pripadnici drugih vjeroispovijesti reagovali na nazive tipa "Bircuz kod Muhameda" ili "Prčvarnica Sidarte Gautame".