bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Obicno je avatar nesto na sta se nosilac lozi. Eto znam da voli Goth muzikuzasto zensko postavlja muski nick i avatar?
sta psihologija kaze o tome![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obicno je avatar nesto na sta se nosilac lozi. Eto znam da voli Goth muzikuzasto zensko postavlja muski nick i avatar?
sta psihologija kaze o tome![]()

tako jeObicno je avatar nesto na sta se nosilac lozi. Eto znam da voli Goth muziku![]()

pa nisam znala da se lozi da bude muskoObicno je avatar nesto na sta se nosilac lozi. Eto znam da voli Goth muziku![]()
Lucic je drugovao sa onim db ovcem, pa otud vuce popularnost...evo otišao na yutube da uteknem iz kafane gde mi se poruke brišu kao spam i provokacija pa naleteo na današnji klip Lučića o skorom početku rata Kine i SAD.....nema on pojma.....ništa od toga neće biti
meni on nije tako loš kao pisac al kad priča nalupa se često za medalju..mislim da to namerno radi da ga ne bi uzimali previše ozbiljno..tako može da kaže i stvari koje drugi ne smeju...Lucic je drugovao sa onim db ovcem, pa otud vuce popularnost...
Imam sve od bauhausatako je
ti onda znas ko je Murphy

meni se vise svidja onaj deo kada je Murhy napustio bauhaus i samostalno izdavao pesmeImam sve od bauhausa
evo je pesma za nas koji zive od vikenda do vikenda

nemoj više da je provociraš..istrošiće sve klonovei imam jos jedno pitanje sa psiholoske tacke gledista
Osoba koja stalno mitinguje da joj sve smeta i da vise zbog toga nece dolaziti a u stvari je inventar jer ne izbija ... kakve je to pobude teraju na takvo ponasanje?

Meni taj deo onako, nije to bilo tolko jakomeni se vise svidja onaj deo kada je Murhy napustio bauhaus i samostalno izdavao pesme

Sve je dobro od njega ok skoro sveMeni taj deo onako, nije to bilo tolko jako![]()
teskonemoj više da je provociraš..istrošiće sve klonove![]()

Pa drustvo dobroi imam jos jedno pitanje sa psiholoske tacke gledista
Osoba koja stalno mitinguje da joj sve smeta i da vise zbog toga nece dolaziti a u stvari je inventar jer ne izbija ... kakve je to pobude teraju na takvo ponasanje?

ovo si dobro rekaoPa drustvo dobro

imam i jaImam sve od bauhausa
evo je pesma za nas koji zive od vikenda do vikenda

ne sluša te danas nešto ovaj stočić..Stočiću, POSTAVI SE!
![]()

Jesi li bio na nekom koncertuMeni taj deo onako, nije to bilo tolko jako![]()