- Poruka
- 16.558
Kad te bude ubacio kod Svetog Petra imacesJa nemam zalbe na njega to je bitno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad te bude ubacio kod Svetog Petra imacesJa nemam zalbe na njega to je bitno
naravnoZar se ona sklapaju? Haha
nece mociKad te bude ubacio kod Svetog Petra imaces![]()
Ma on izvredja sagovornika a kada mu uzvrate ili ga prijave sto se redovno desava to podvede pod tim da se to desava jer brani Vucica a ne zbog toga na koji nacin to radi
odakle tolike zalbe sa politike?Od tebe. Hahaa
Pa kad brise sve sto sam popljuvao JSJa nemam zalbe na njega to je bitno
tako jePa kad brise sve sto sam popljuvao JS![]()
nasmeja me samo takoPa eto ti si mi popravila sliku o JS![]()
ma neće..jeste vecno ce trajati![]()
Moguce. Vidis da me uhodis. Cak i u pet ujutroodakle tolike zalbe sa politike?
jel su od mene?
Oce, oce... to je bilo na prvi pogled.ma neće..
nije zamena za život ali za zabavu jeste.Ima toga ali ja nikada nisam prelazio tu granicu da mi forum bude drugi život. Registrovao sam se da bih se informisao o nekim stvarima jer se mogu naci kvalitetne diskusije. Imao sam periode da nedjeljama ili mjesecima nista ne napisem.
Možda sam u reali žensko i to top tiba a ovdje se predstavljam kao muškarac.Forum treba da bude zabava/ubijanje dosade a ne zamjena za život.
rekoh ti uvredu koju si mi uputio .... mora da se naplati.
Moguce. Vidis da me uhodis. Cak i u pet ujutro![]()
e toOce, oce... to je bilo na prvi pogled.![]()
Mnogo dajes sebi na vaznosti. Za mene si samo jedan od korisnika koji treba da postuje pravila.rekoh ti uvredu koju si mi uputio .... mora da se naplati
Mnogo dajes sebi na vaznosti. Za mene si samo jedan od korisnika koji treba da postuje pravila.
Ja moram da postujem pravila dok me ti vredjas hahahahahahMnogo dajes sebi na vaznosti. Za mene si samo jedan od korisnika koji treba da postuje pravila.
aj cuti ti sto si dobijala banove zbog zloupotrebe sistema za prijavljivanjeDa tako korektan da sam imala stalno tuzbe na nju
a ti zbog prijava nisi vise modaj cuti ti sto si dobijala banove zbog zloupotrebe sistema za prijavljivanje![]()
Da tako korektan da sam imala stalno tuzbe na nju
A htela si ja da budem mod ovdeOna nema nikakva merila kako moze biti korektna
osim patetike