Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima toga ali ja nikada nisam prelazio tu granicu da mi forum bude drugi život. Registrovao sam se da bih se informisao o nekim stvarima jer se mogu naci kvalitetne diskusije. Imao sam periode da nedjeljama ili mjesecima nista ne napisem.
Možda sam u reali žensko i to top tiba a ovdje se predstavljam kao muškarac. :lol: Forum treba da bude zabava/ubijanje dosade a ne zamjena za život.
Kao prvo ti spavas ovde.
U pet ujutru brises u dva popodne brises, stalno si tu ...
Covece imas li ti licni zivot?
Drugo nikog ovde ne zanima sta si ti, mozes biti i tranvestit al to ne znaci da se drugi ljudi ne druze i da se ne znaju. jednostavno ti nisi nikome zanimljiv, cak sta vise koliko znam imaju lose misljenje o tebi jako lose pa je najbolje da i ostanes bot :lol:

Kao prvo ti spavas ovde.
U pet ujutru brises u dva popodne brises, stalno si tu ...
Covece imas li ti licni zivot?
Drugo nikog ovde ne zanima sta si ti, mozes biti i tranvestit al to ne znaci da se drugi ljudi ne druze i da se ne znaju. jednostavno ti nisi nikome zanimljiv, cak sta vise koliko znam imaju lose misljenje o tebi jako lose pa je najbolje da i ostanes bot :lol:
Vidim da pratis moje aktivnosti. Zaljubljena si u moj akaunt.

Ima toga ali ja nikada nisam prelazio tu granicu da mi forum bude drugi život. Registrovao sam se da bih se informisao o nekim stvarima jer se mogu naci kvalitetne diskusije. Imao sam periode da nedjeljama ili mjesecima nista ne napisem.
Možda sam u reali žensko i to top tiba a ovdje se predstavljam kao muškarac. :lol: Forum treba da bude zabava/ubijanje dosade a ne zamjena za život.
pa dobro ali nije baš da je ovo first person shooter video igrica gde ideš okolo i ubijaš protivnike...ovde su stvarni ljudi koji iznose lična mišljenja i osećanja...

Ovdje se ljudi ljute ako kritikuješ Putina ili hvališ Vučića. Taj nivo opsjednutosti ne mogu da razumijem.

Ovo te razumem. Ali to pokazuje da ovde borave ljudi,ne samo nalozi.
Ljudi se i u životu svađaju oko stavova, malo ko ima takta i uvažavanja za drugačije, bilo ovde bilo u reali.
Pomiri se sa tim, ne može se tu ništa menjati. :)

Ovo te razumem. Ali to pokazuje da ovde borave ljudi,ne samo nalozi.
Ljudi se i u životu svađaju oko stavova, malo ko ima takta i uvažavanja za drugačije, bilo ovde bilo u reali.
Pomiri se sa tim, ne može se tu ništa menjati. :)
Ma on izvredja sagovornika a kada mu uzvrate ili ga prijave sto se redovno desava to podvede pod tim da se to desava jer brani Vucica a ne zbog toga na koji nacin to radi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back