А пола тема поставља комшијаa tamo teme ebalo nanu
danas
informer
blic...
и то све бомбастични наслови.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А пола тема поставља комшијаa tamo teme ebalo nanu
danas
informer
blic...
и то све бомбастични наслови.ma daА пола тема поставља комшијаи то све бомбастични наслови.
Да, али су Неца и Баш као и сад тамо активни.ne pisem ja na politici
nego je tamo bila ona tema o Kovidu
јокДа, али су Неца и Баш као и сад тамо активни.
Па гдје је банован, на ком пдф-у.јок
неца је банован
јутрићdobro jutro

Ja sam malo išao kad je počela Ukrajina, al sam se smorio ČPja ne idem na politiku sta cu tamo
Мало учмало на религији у задње вријеме, атеисти се повукли, увјежбавају неке нове пионирске песмице, Гласник само на својим темама, Робивек једини отвара нове теме али само о преварама партнера, а тамо таблоидиотлуци да се фино исмијеш.ja ne idem na politiku sta cu tamo
штоuh što je žena ljuta bila danas, sinoć nije ništa spavala.
ništa, tražio sam da nam da ručak ČPшто
шта си згрешио
znaš kako kafana proradila teme zamrleМало учмало на религији у задње вријеме, атеисти се повукли, увјежбавају неке нове пионирске песмице, Гласник само на својим темама, Робивек једини отвара нове теме али само о преварама партнера, а тамо таблоидиотлуци да се фино исмијеш.![]()
па женске су у кафануznaš kako kafana proradila teme zamrle
to sam primetio
ne znam zašto je tako, ranije se nije dešavalo

не разумем што је то разлог за љутњу?ništa, tražio sam da nam da ručak ČP
Pa nema ko da ucestvuje.Мало учмало на религији у задње вријеме, атеисти се повукли, увјежбавају неке нове пионирске песмице, Гласник само на својим темама, Робивек једини отвара нове теме али само о преварама партнера, а тамо таблоидиотлуци да се фино исмијеш.![]()
Budio sam je ČPне разумем што је то разлог за љутњу?
што ниси узео сам?
Ма, не знам, чини ми се и прије, има већ више од десет, петнаест дана, да ли је врућина кривацznaš kako kafana proradila teme zamrle
to sam primetio
ne znam zašto je tako, ranije se nije dešavalo
у колико то сати си је пробудио?Budio sam je ČP
u 17. Pre toga je zvonio lik za optiku. Nisam joj ja kriv što sinoć nije mogla da spava čpу колико то сати си је пробудио?
ништа то није што један секс не може да решиu 17. Pre toga je zvonio lik za optiku. Nisam joj ja kriv što sinoć nije mogla da spava čp
E tu si u pravu. Kod vas žena seks sve rešava ČPништа то није што један секс не може да реши![]()