- Poruka
- 16.579
jokNe veruješ mi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jokNe veruješ mi?
...zaista bilo bi mi cast razmatrati tu opciju ali kao sto sam vec rekao,trenutno sam srecno ozenjen i to "na papiru" !!!udaj se za robija tako cemo ti tepati @robivek i ucini ga barem na forumu postenim covekom![]()
Ne moraš.
Drži slanu vodu u ustima al nemoj da mućkašNe moraš.
Dobro evo više nema ni krvarenja. Sada je sve u redu.
Hvala na savetu.Drži slanu vodu u ustima al nemoj da mućkaš
nikada mi nisu savetovali slanu vodu kada sam izvadila zubDrži slanu vodu u ustima al nemoj da mućkaš
Ja to oduvek radim kad se posečemnikada mi nisu savetovali slanu vodu kada sam izvadila zub
pa zamisli na ranu jos so stavljas
sve je to tacnoJa to oduvek radim kad se posečem
Zaustavi krvarenje i dezinfikuje jer je puna joda koji je najbolji antiseptik
So manje peče od alkohola
A za so mi je rekla zubarka, to jest mom mužu koji pati od paradentoze a nema ni jedan kvaran zub
Slanom vodom se ispiraju i sinusi i grlo
Ja koristim sprej za sinuse od morske vode iz najčistijeg dela Sredozemnog mora
Prodišem posle nje!
Dakle, slani rastvor je odavno poznat i priznat u lečenju a sve što savetujem drugima sam prethodno na sebi isprobala
Sad sam ISTO TO NAPISALA!sve je to tacno
zubarka mu je rekla da ispira usta sa time rastvor so i voda
odlicno je ispirati usta i sa zalfijom kao sto si rekla
ali u momentu kada se bas zub izvadi ne sme se nista koristiti
tako barem zubari savetuju
Ako baš budu komplikacije naravno da ću da odem kod zubara. Za sada ne verujem da će ih biti jer nema krvarenja.Ja to oduvek radim kad se posečem
Zaustavi krvarenje i dezinfikuje jer je puna joda koji je najbolji antiseptik
So manje peče od alkohola
A za so mi je rekla zubarka, to jest mom mužu koji pati od paradentoze a nema ni jedan kvaran zub
Slanom vodom se ispiraju i sinusi i grlo
Ja koristim sprej za sinuse od morske vode iz najčistijeg dela Sredozemnog mora
Prodišem posle nje!
Dakle, slani rastvor je odavno poznat i priznat u lečenju a sve što savetujem drugima sam prethodno na sebi isprobala
Važno je da ti ne otekne ranaAko baš budu komplikacije naravno da ću da odem kod zubara. Za sada ne verujem da će ih biti jer nema krvarenja.
pa ako ides tamo redovno otkud onda toliki problemi sa zubima ?Evo gde ja idem kod zubara.
Nisam tamo bio jako dugo zbog korone.pa ako ides tamo redovno otkud onda toliki problemi sa zubima ?
svastaNisam tamo bio jako dugo zbog korone.
to si pitaoTako je, isto kao sto kad nemas papira nisi ni shofer...
...ali kakve sad to veze ima sa mojim pitanjem...!?
Sada planiram redovnije da idem tamo. Moj plan je da mi naprave holivudski osmeh.svasta
pa i ako korona hara ljudi idu kod zubara
pa ja sam u doba korone isla kod zubara da popravim zub
a i odavno se sve normalizovalo
600 evra po implatantuSada planiram redovnije da idem tamo. Moj plan je da mi naprave holivudski osmeh.
mogu i mostovi600 evra po implatantu
pa na sta da mu se drze ako povadi sve zube?mogu i mostovi
valjda ima nekipa na sta da mu se drze ako povadi sve zube?