bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
To imas samo u NZ, u SZ niko nije u raju.priča o raju i paklu je produkt sujete i izaziva u ljudima strah, sujetu i koristoljublje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To imas samo u NZ, u SZ niko nije u raju.priča o raju i paklu je produkt sujete i izaziva u ljudima strah, sujetu i koristoljublje...
ja sam Hermes i Perun na ovoj temi...Jeste sujetno, to bi bilo irelevatno da nije sujeta... pa svi likovi koji tvrde da su inkarnacije bogova to tvrde iz izuzetne sujete...

za tebe je sujeta jer smatras da Isus nije BogJeste sujetno, to bi bilo irelevatno da nije sujeta... pa svi likovi koji tvrde da su inkarnacije bogova to tvrde iz izuzetne sujete...
SZ je mitologija i istorija i uređenje jevrejskog društva...NZ je verovatno zasnovan na istinitim događajima koji su možda iskrivljeni kroz pero pripovedača nesvesno ili pre s ciljem da se napravi religija od toga...To imas samo u NZ, u SZ niko nije u raju.
pa ti veruj ko jevreji jer njima je nepoznanica troičnost boga.Jevreji u to ne veruju...
Ajde, sujetnipretvorismo kafanu u ozbiljnu temu...da se vratimo na temu to jest na kafenisanje...

bolje o sek.. ovaj keksu da ste pricalipretvorismo kafanu u ozbiljnu temu...da se vratimo na temu to jest na kafenisanje...a ovo što smo pričali može u zasebnu temu o Isusovoj sujeti

bmaxo šta ćeš da popiješ?Ajde, sujetni![]()
Mora malou pravu si
spamujemo kafanu

Cesmovacubmaxo šta ćeš da popiješ?
s ledom ili bez?Cesmovacu
Bez, dao si mi idejus ledom ili bez?

Ta antropomorfnost mi je vrlo komična u motologijistarogrčki bogovi su uglavnom bili sujetni...kao pravi ljudi...samo besmrtni i sa specijalnim moćima
predji na temu sex inace opet ce poceti sa ozbiljnim temamaTa antropomorfnost mi je vrlo komična u motologiji
Kako ljudska oholost ima tendenciju da sve po sebi meri
ja tripujem da su uzor za drevne bogove bili neki dugovečni humanoidni vanzemaljci koji su imali razvijeniju tehnologiju što su ljudi shvatali kao posebne moći...Ta antropomorfnost mi je vrlo komična u motologiji
Kako ljudska oholost ima tendenciju da sve po sebi meri
Savrsen Bog je onaj koji ne zeli da veruju u njega, nego da slede njegovo ucenjeja tripujem da su uzor za drevne bogove bili neki dugovečni humanoidni vanzemaljci koji su imali razvijeniju tehnologiju što su ljudi shvatali kao posebne moći...

da bih sledila necije ucenje moram prvo verovati .....Savrsen Bog je onaj koji ne zeli da veruju u njega, nego da slede njegovo ucenje![]()
to i imaš...Bog je sakriven a učenje je podeljeno na razne religije i umetnička dela...pa svi sklapamo slagalicu kako živeti...Savrsen Bog je onaj koji ne zeli da veruju u njega, nego da slede njegovo ucenje![]()
Buda je bio čovek a ne bogPa i Buda je bio savrsen...