aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.277
dzaba spisak nema princa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e ne mozes jednog princa da nadjesdzaba spisak nema princa![]()

kad uvežbaš engleski videćeš da na netu ima svih knjiga koje bi ikad mogle da te interesuju...meni treba nekoliko života da iščitam one koje sam odabrao za čitanje...sta se hvalis pa i ja znam tri jezika .... srpski, hrvatski i bosanski![]()
ne mogue ne mozes jednog princa da nadjes![]()

krije se od tebe verovatno...umesto da si mu ponudila da bude princ i da ima večni život ti mu nudila neke sporedne uloge..te da te hladi palminim listom, te da raznosi knjige...i on se popišmanio...gde bese onaj sto menja nickove
![]()
nikada necu uvezbati engleski toliko da zasednem i citam knjige kao sto to na srpskom radimkad uvežbaš engleski videćeš da na netu ima svih knjiga koje bi ikad mogle da te interesuju...meni treba nekoliko života da iščitam one koje sam odabrao za čitanje...
rekoh ti mani se kukavica i slabicane mogu
nasla sam on nece
raspisujem konkurs za Princa
i ja sam ranije voleo da držim knjigu u ruci...sad sam se preorjentisao na čitanje na kompjuteru...nešto mi je i vid oslabio pa mi je lakše da čitam na kompjuteru...nikada necu uvezbati engleski toliko da zasednem i citam knjige kao sto to na srpskom radim
inace jos uvek volim knjigu drzati u ruci kada citam ne lap top .... nisu ni nase biblioteke lose
biblioteke su kesa šta ima sve u muzejima i knjige i dokumenti koji neće ugledat svetlost dananikada necu uvezbati engleski toliko da zasednem i citam knjige kao sto to na srpskom radim
inace jos uvek volim knjigu drzati u ruci kada citam ne lap top .... nisu ni nase biblioteke lose
to je za istoričare...nije za nas obične ljude...biblioteke su kesa šta ima sve u muzejima i knjige i dokumenti koji neće ugledat svetlost dana
Muzej je ipak nesto drugobiblioteke su kesa šta ima sve u muzejima i knjige i dokumenti koji neće ugledat svetlost dana
pa ja mu rekla da bira ulogu nije nista napisaokrije se od tebe verovatno...umesto da si mu ponudila da bude princ i da ima večni život ti mu nudila neke sporedne uloge..te da te hladi palminim listom, te da raznosi knjige...i on se popišmanio...
i tamo se oseti miris knjigaMuzej je ipak nesto drugo
Volim biblioteke, volim taj miris knjiga koji tamo osetim
sto mu nisi odmah ponudila da bude princ, nego da ti bude podanik, dobro nisi rekla robpa ja mu rekla da bira ulogu nije nista napisao
jel stvarno planiraš da pišeš roman?pa ja mu rekla da bira ulogu nije nista napisao
bajku al ne pozuruj je .... nas ce sve ocrneti samo ce sebe predstaviti kao kul osobujel stvarno planiraš da pišeš roman?
mora neko da igra i negativce...bajku al ne pozuruj je .... nas ce sve ocrneti samo ce sebe predstaviti kao kul osobu![]()
to je odmah dodelila saletu i meni i nasoj druzini klevetnikamora neko da igra i negativce...
ja sam osoba za vezu između dobrog i zlog carstvato je odmah dodelila saletu i meni i nasoj druzini klevetnika![]()

ministar?ja sam osoba za vezu između dobrog i zlog carstva![]()
bolje..Hermesministar?
bog Hermes?bolje..Hermes
neću ti zameriti što si mi prefiks napisala sa malim bbog Hermes?
sujetan bi bio bogneću ti zameriti što si mi prefiks napisala sa malim b![]()