- Poruka
- 113.608
Nisam pila alkohol tri godinepa cemu sluzi?
Da vata prasinu
Otvori to i probaj![]()
A i tad pijem samo viski
Ti znaš šta ja volim uz kafu
Nego volim da imam razna pića kad mi dođu gosti
Ne znam ni šta imam, retko sad dolaze zbog korone
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam pila alkohol tri godinepa cemu sluzi?
Da vata prasinu
Otvori to i probaj![]()
Pa sam predlozi nesto hajde
muzМа не бригај, сутра ћу ти направим лук и стрелу, за костим се сама побрини.eh kad bih jos zaista ovako izgledala![]()
obozavam staroslovensku mitologiju i nikada mi nece biti jasno .... italijani forsiraju svoju rimsku .... grci svoju ..... samo mi cutimo
Rusi o tome jako vode računaobozavam staroslovensku mitologiju i nikada mi nece biti jasno .... italijani forsiraju svoju rimsku .... grci svoju ..... samo mi cutimo
mi smo svoju mitologiju izbrisali iz postojanja...nadam se da se u nekoj zabiti u Rusiji održalo nešto od toga..obozavam staroslovensku mitologiju i nikada mi nece biti jasno .... italijani forsiraju svoju rimsku .... grci svoju ..... samo mi cutimo
Samo mi Srbi ne znamo da sacuvamo nasu istorijuRusi o tome jako vode računa
mislim da ovu ulogu ne treba da odbije
Upravo sam to reklami smo svoju mitologiju izbrisali iz postojanja...nadam se da se u nekoj zabiti u Rusiji održalo nešto od toga..
plavusha je videla sam ja njene slike
njet, plavuša
kod nas nema mnogo toga da je ostalo iz tog perioda a i nema nesto puno zapisano iz tog dobaUpravo sam to rekla
Al ne samo u zabiti
Rusi pokušavaju da je rekonstruišu jer su sve skulpture i hramovi pravljeni od drveta kao i zapisi na brezovoj kori,a oni propadnu sa vremenom
e dobro, zabrinuo si meBili kumovi u gostima
Па да се унесе мало драматике, рецимо капетан гарде који гаји романтичне осјећаје према принцези иако му нису узвраћени, па стога послије одшљакане смјене, хонорарно на ћошку продаје књиге.Pa sam predlozi nesto hajde
kako noga?Bili kumovi u gostima
Па да се унесе мало драматике, рецимо капетан гарде који гаји романтичне осјећаје према принцези иако му нису узвраћени, па стога послије одшљакане смјене, хонорарно на ћошку продаје књиге.![]()
MozeПа да се унесе мало драматике, рецимо капетан гарде који гаји романтичне осјећаје према принцези иако му нису узвраћени, па стога послије одшљакане смјене, хонорарно на ћошку продаје књиге.![]()

Zeza noga, dono sam komp kuci pa cu da radim od kuce.kako noga?
Većina naroda je sačuvala svoju tradiciju usmenim predanjima, što se kaže sa kolena na kolenokod nas nema mnogo toga da je ostalo iz tog perioda a i nema nesto puno zapisano iz tog doba
narod nam je bio nepismen
ali i danas su se odrzali mnogi obicaji koje narod radi a nemaju pojma otkud to sve