aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.267
ne ti
Ti si Princ Tame
Ti si Princ Tame
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al on moze otpoceti dan ulaskom u kafanu da bi nekom rekao da je mentalno zaostala osoba?to je bila reakcija njegove sujete na ono što ste rekli pre toga..ne misli on stvarno da ste bedni...
aj da popijemo sokićNe na direktan način, ali onako uvijeno. Da je bar rekla na direktan način više bi je poštovao.
Slažem se. Sada može jedan koktel.aj da popijemo sokić
zajebi više stalno jedno te isto ko je kakav, ovaj glup, ovaj bedan, ovaj pametan, ovaj ružan, ovaj lep...
ovaj ima iq ovoliko onaj onoliko.........
nego mi da vidimo šta će biti @Koslav75 u arijaninoj bajci![]()
onda da nabijemo ovog necu u cosak i izmlatimo gaJednom davno je jedan moj prijatelj rekao da sam idealan za kafanske tuče.![]()
e to nek ostavi ispred kafaneto je bila reakcija njegove sujete na ono što ste rekli pre toga..ne misli on stvarno da ste bedni...
mogu ja da biram?dala sam opcije da bira
jedva sam i ono smislilamogu ja da biram?
nije mislio ništa loše...hteo je da kaže da je ono što je pročitao u postu te osobe suprotno svemu što on na osnovu prethodnih iskustava očekuje od tog nekog...to je način izražavanja....nekom su takve uvrede normalna stvar i ne misli na efekat koji to može imati na druge...al on moze otpoceti dan ulaskom u kafanu da bi nekom rekao da je mentalno zaostala osoba?
ne brani neodbranjivo![]()
cuj pomocnicajedva sam i ono smislila
sta bi drugo nego Saletova pomocnica
hajde predlozi

apsint?koktel za Necu
Pogledajte prilog 1190216
jbt. nama ni kafu nece da skuva a neci i koktel spremiokoktel za Necu

Hvala Sale!koktel za Necu

Mozes biti moj podanik
obozavatelj
ili podanik![]()
Evo ja ću ti da ti spremim kafu. Kakvu kafu voliš?jbt. nama ni kafu nece da skuva a neci i koktel spremio![]()
domacu, slatkuEvo ja ću ti da ti spremim kafu. Kakvu kafu voliš?

ma samo pitaj gde ce podanik da spavaЕх што си ми дала избор, па то изађе на исто. А има ли поданик још неку улогу, или само обожавање њеног величанства?
Nemam nista drugoЕх што си ми дала избор, па то изађе на исто. А има ли поданик још неку улогу, или само обожавање њеног величанства?

Pa sadЕх што си ми дала избор, па то изађе на исто. А има ли поданик још неку улогу, или само обожавање њеног величанства?
podanik služi umesto ventilatora na ovoj vrućini...da maše velikim palminim listom i da posipa lotosove cvetove ispred nogu obožavane...ma samo pitaj gde ce podanik da spava![]()
Na pesnicki nacin si dao do znanja gde ce spavatipodanik služi umesto ventilatora na ovoj vrućini...da maše velikim palminim listom i da posipa lotosove cvetove ispred nogu obožavane...![]()