- Poruka
- 16.578
a zuris da se raspravis po temama dok imas vremena?Nisam ti ja kafanski čovek, puno poruka a ja sam kratak sa vremenom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zuris da se raspravis po temama dok imas vremena?Nisam ti ja kafanski čovek, puno poruka a ja sam kratak sa vremenom
ali si ti na videuTo je lažni profil nije moj. Pokušao sam da ih strajkujem, ali TikTok ne reaguje iako sam sve uredno prijavio.
svi smo kratki sa vremenom..takav je život..za čas prolete godine..nego u kafani upoznaš i onu opuštenu stranu ljudi..kad ne moraju po svaku cenu da brane svoje stavove...ovde se dobro slažu i oni koji se na temama uvek kače jedni s drugima...Nisam ti ja kafanski čovek, puno poruka a ja sam kratak sa vremenom
zato cvrcni jednu domaću i zaboravićeš na vremeNisam ti ja kafanski čovek, puno poruka a ja sam kratak sa vremenom
bravosvi smo kratki sa vremenom..takav je život..za čas prolete godine..nego u kafani upoznaš i onu opuštenu stranu ljudi..kad ne moraju po svaku cenu da brane svoje stavove...ovde se dobro slažu i oni koji se na temama uvek kače jedni s drugima...
Šta vredi kada ću ja kad tad taj video da uklonim sa TikToka.ali si ti na videu
mogu ovde postaviti da vidis jer sve sto je na youtube ili tik toku javno, moze se i ovde stavljati
Trebas samo malo da razmislis pre nego nesto napises bas iz razloga sto te svi znamo neco ...Šta vredi kada ću ja kad tad taj video da uklonim sa TikToka.
Dobro znate me i šta sad?Trebas samo malo da razmislis pre nego nesto napises bas iz razloga sto te svi znamo neco ...
pa ne bi trebao ti nekom da govoris da je udaren itd itd ....Dobro znate me i šta sad?
Mogu sa punim pravom to da kažem kao i vi meni.pa ne bi trebao ti nekom da govoris da je udaren itd itd ....
Jedno je kad nekom ti to kazes jer ti je namera da uvredis a sasvim drugo kada je to stvarno stanjeMogu sa punim pravom to da kažem kao i vi meni.
ali mi se nismo snimali kao kreteniMogu sa punim pravom to da kažem kao i vi meni.
Ne već onda kada ne dam na sebe.Jedno je kad nekom ti to kazes jer ti je namera da uvredis a sasvim drugo kada je to stvarno stanje
Vi niste ja jesam.ali mi se nismo snimali kao kreteni![]()
al nije ferNe već onda kada ne dam na sebe.
sve sto je javno na youtube ili tik tok imam pravo da postavim na forumpaz ovo ima jutjub i tik tok kanale i prijavljuje kada mu neko spomene samo ime, a ok je da on stavlja jutjub klipove nekih likova.
neće da može.
postavi gogili taj tik tok.
ako se bude žalio brisaću mu sve buduće jutjub klipove koje će postavljati
Ovo je sada bilo đubretaski sa tvoje strane Sale. Nikakve TokTokove nemam. To su lažni profili.paz ovo ima jutjub i tik tok kanale i prijavljuje kada mu neko spomene samo ime, a ok je da on stavlja jutjub klipove nekih likova.
neće da može.
postavi gogili taj tik tok.
ako se bude žalio brisaću mu sve buduće jutjub klipove koje će postavljati
Nije istina nego đubretarska provokacija da ja dobijem ban.al nije fer
ti bi da uvredis a mene zakoci da nekom kazem istinu
eto ni sada uopste nisi ukapirao sta sam ti napisala i ti nekom kazes da je mentolNije istina nego đubretarska provokacija da ja dobijem ban.
ti si se možda povukao al snimci nisuOvo je sada bilo đubretaski sa tvoje strane Sale. Nikakve TokTokove nemam. To su lažni profili.
Možete samo da ga pušite svi vi. Ja sam nešto i postigao u svom životu, a vi ćete zauvek da ostanete mali glupi bedni ljudi koji su za žaljenje. A ja imam svoje razloge zašto sam se povukao iz javnog života.

u žensko?reinkarnira![]()