- Poruka
- 16.578
ja sam glupa plavusha i prirodno i vestackiJa sam prirodno kao noć crna

jednom sam se ofarbala u neku drugu boju, tada sam cesto sebe sanjala i uvek sa plavom kosom
ne prihvata dusha drugu boju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam glupa plavusha i prirodno i vestackiJa sam prirodno kao noć crna

treba cuvati uspomene, to je deo nas pogotovo kada su uspomene tako drage i lepeTo je sa svadbe 2006. držimo za uspomenu.
Ja sam se udala 2003.To je sa svadbe 2006. držimo za uspomenu.
Pa ide ti i uz ten i uz očija sam glupa plavusha i prirodno i vestacki
jednom sam se ofarbala u neku drugu boju, tada sam cesto sebe sanjala i uvek sa plavom kosom
ne prihvata dusha drugu boju
Pa ide ti i uz ten i uz oči

Što, jao ČPJa sam se udala 2003.
Super su mi slike sa svadbe, u crvenoj čipkastoj aljini sam se udala, ali muž bi se sa pravom ljutio da javno kačim njegovu sliku
Ti si mi baš poznat, a ženica je lepa

Ne voli društvene mrežeŠto, jao ČP
zena mu je bas tipicna plavusa ima svetle oci i svetao tenTi si mi baš poznat, a ženica je lepa
Kako ja volim kad vidim da je muško ponosno na svoju ženu!
Zato mi je i žao što sam osedelaTo je zato sto ti je kosa prirodno crna kao noc a i to koliko god ljudi mislili drugacije je retkost
uvek bude crna pa vuce na braon a retko ko ima onu bas bas prirodnu crnu a da je sa ovog podneblja
ali to je neminovan prirodan procesZato mi je i žao što sam osedela
Da draga, ali ja sam vako seda od 1999.ali to je neminovan prirodan proces
ja sam ok sa tim
Lako se ofarbaš, ako ti smeta.Zato mi je i žao što sam osedela
Lepo je i da se sto se kaze koliko toliko i upoznamo ovdeTako, sad se znamo.

ako ne zelis da se farbas klasicnim farbama da bi oporavila koliko toliko kosu zasto ne probas kanom?Da draga, ali ja sam vako seda od 1999.
Mi iz bgd, majka iz Kolara kod Smedereva, tamo imaju kuću koju su nasledili od njenih.Lepo je i da se sto se kaze koliko toliko i upoznamo ovde
inace ja sam iz Smedereva
Agata iz beograda
Sale iz Novog Sada
Mona iz Beograda .....
Sve sam ih sad izdala
Razmišljala sam o tome ali neću više ništa na glavu da stavljamako ne zelis da se farbas klasicnim farbama da bi oporavila koliko toliko kosu zasto ne probas kanom?