- Poruka
- 16.578
ni jedan drugi avatar ti se nije dopao da stavis?imao sam kad sam davno bio na nekom forumu avatar onog čovečuljka bajum badum..nego ovde to koristi tab pa nisam hteo da ga imitiram...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni jedan drugi avatar ti se nije dopao da stavis?imao sam kad sam davno bio na nekom forumu avatar onog čovečuljka bajum badum..nego ovde to koristi tab pa nisam hteo da ga imitiram...
treba mi avatar koji bi odražavao mene...a nemam previše volje da tražim nešto takvo..ok mi je i ovako bez avatara...navikao sam se na ovu default zelenu boju...ni jedan drugi avatar ti se nije dopao da stavis?
to je istinatreba mi avatar koji bi odražavao mene...a nemam previše volje da tražim nešto takvo..ok mi je i ovako bez avatara...navikao sam se na ovu default zelenu boju...
lepa ti je slika...retko ko drži svoju sliku na avataru...ljudi više vole da se poistovećuju sa nekim drugim..to je istina
ja sam menjala slike na avataru
ovo sada sam ja mada se bas nesto i ne vidi osim kikica![]()
evo sam jalepa ti je slika...retko ko drži svoju sliku na avataru...ljudi više vole da se poistovećuju sa nekim drugim..

Imam i ja hahahahaha
La linea ( linija) se zove taj čovečuljakimao sam kad sam davno bio na nekom forumu avatar onog čovečuljka bajum badum..nego ovde to koristi tab pa nisam hteo da ga imitiram...
znam..nego kad smo bili mali svi smo ga zvali bajum badum..La linea ( linija) se zove taj čovečuljak
odavno nisam videla neku tvoju slicicu a nekada si ih kacila ovde
Ne stavljam ih višeodavno nisam videla neku tvoju slicicu a nekada si ih kacila ovde

zasto vise ne stavljasNe stavljam ih više
Ovo je sasvim dovoljno
Lepo mi stoje pipci na glavi![]()

Više nisam crvenokosazasto vise ne stavljas
ti spadas u bas lepe crvenokose zenske![]()
oooo pa to je jos lepseViše nisam crvenokosa
Ošišala sam se i pustila prirodnu sedu kosu
A seda sam od 1999. zbog bombardovanja

Ovo ste vi i cenjena supruga?
Reko mi drug da izgledam starija nego što jesam!oooo pa to je jos lepse
volim prirodan izgled![]()
ono sto te cini da se ti licno najbolje osecas to je ono sto treba da radisReko mi drug da izgledam starija nego što jesam!
Ne stoji mi lepo al moram da odmorim kosu
I u poslednje vreme me ne zanima previše kako izgledam
Možda je to pogrešno, ali tako je
sta cu corava kokoskaJao kako ti je lepa kosa Gogi!
I naočare ti super stoje!
U pravu je Sale, ko devojka izgledaš!

Ja sam prirodno kao noć crnaa kosu zaista ne bih mogla skratiti baren ne jos uvek
i priodna sam plavusa sebe u drugoj boji ne mogu ni zamisliti
To je sa svadbe 2006. držimo za uspomenu.Ovo ste vi i cenjena supruga?
Lepa slika!