- Poruka
- 16.578
a ja sam bila ubedjena da se prvo zvao konak a posle club religion
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja tada nisam bila na forumu ovo je tema iz 2009Ja ne smem to da čitam!
Ozbiljno!
Mada mi je divno bilo tada!

Pa nisam ni ja!ja tada nisam bila na forumu ovo je tema iz 2009
verovatno se zvao konak kada sam ja stigla a posle opet dobio naziv club religion i zato sam ja tako pomislila a i mnogo volim saleta.
Nema to nikakvih dokaza, inace bi se primenjivalo u klasicnoj medicini...a sale je ekstra likZa spuštanje pritiska
Zato su i krv puštali
Mada koliko znam, pijavica ima više tih lekovitih sastojaka u sebi
Konak kod Dobrog čoveka je nastao kad su svađe i bitke u Religionu doživele kulminaciju! a obožavam saleta.a ja sam bila ubedjena da se prvo zvao konak a posle club religion
pre toga smo ostali bili bez kafane zbog ludih danaKonak kod Dobrog čoveka je nastao kad su svađe i bitke u Religionu doživele kulminaciju!
Osam modova je bilo na Religiji!
To je bio pokušaj da se smire duhovi
Najbolji dokaz su ti generacije ljudi koji su vekovima preživljavali iako nisu videli lekara jer ih nije ni bilo ili su lečili malobrojne privilegovaneNema to nikakvih dokaza, inace bi se primenjivalo u klasicnoj medicini...
Mnogi su prezivaljavali, mnogi su umirali, ali lecenje nije bilo uopste efikasno kao danas. Klasicna medicina nije srebrni metak,Najbolji dokaz su ti generacije ljudi koji su vekovima preživljavali iako nisu videli lekara jer ih nije ni bilo ili su lečili malobrojne privilegovane
Kod nas a i drugde, narod je mogao da se leči po manastirima, posebno opremljenim kao bolnice
Klasična medicina je daleko od svemoguće
I često leči samo posledice a ne uzrok
No ima i svojih prednosti kao hirurgiju na primer
Pametan čovek uzima najbolje i od jedne i od druge
I mnogi mudri lekari ne beže od toga
Jer su se iskustvom uverili
Proveravaju se i alternativni u mnogim civilizovanim zemljamaMnogi su prezivaljavali, mnogi su umirali, ali lecenje nije bilo uopste efikasno kao danas. Klasicna medicina nije srebrni metak,
ali ima najbolje rezultate, koji se proveravaju.
Nije to prvo

Ne bih se slozio.Uostalom, lečenje pijavicama opstaje HILJADAMA godina!
Da ne deluje, brzo bi bilo zaboravljeno
Niko te ne teraNe bih se slozio.
šta, ja se ne sećamNije to prvo
pre toga je bilo nesto![]()
pa jedino da pronadjemšta, ja se ne sećam
ako je bilo daj
pronađi i stavipa jedino da pronadjem
al znam pre club religion postojalo je nesto
e jesi vragverovatno se zvao konak kada sam ja stigla a posle opet dobio naziv club religion i zato sam ja tako pomislila a i mnogo volim saleta.

možemoze li se videti npr. 2004 koje su teme bile?
mislim da su nesto i brisali
hahahahahahahahahNema to nikakvih dokaza, inace bi se primenjivalo u klasicnoj medicini...a sale je ekstra lik
https://sciencebasedmedicine.org/leech-therapy/Niko te ne tera
Ti si tu uskraćen, ne ja!
Ali poštujem izbor

hahahahahKonak kod Dobrog čoveka je nastao kad su svađe i bitke u Religionu doživele kulminaciju! a obožavam saleta.
Osam modova je bilo na Religiji!
To je bio pokušaj da se smire duhovi