Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svo zlo ne može da dolazi sa jedne tačke.

Najveća količina zla dolazi iz Kine. Tamo bi u svakom veku Kinezi pobili između 20 i 30 miliona ljudi, čak i u srednjem veku, kad je bilo manje od 500 miliona stanovnika na celoj planeti, a njih bilo najviše, uspeli bi da pobiju 36 miliona ljudi za 7 godina; evo dokaza (peti red u tabeli):

https://hr.wikipedia.org/wiki/Popis_smrtnosti_po_ratovima_i_katastrofama

Najniža procjena 13.000.000 Najviša procjena 36.000.000 Događaj An Shi pobuna Lokacija Kina Od 756. do 763. Vidi također Dinastija Tang

Britanski razbojnici, koji su osvojili trećinu sveta, i istrebili čitava plemena i čitave narode, za Kineze su mala maca. i u prošlom veku Mao ce Tung je pobio oko 70 miliona sopstvenih građana. Najgori razbojnici sa zapada nisu postigli ovako nešto. Kina je epicentar svetskog zla. Fuj.

Ja uzimam sve najbolje iz svih religija: mudrost iz budizma, smirenost iz hrišćanstva (gde ste me videli da lupam uzvičnike i pišem “Caps Lock” slovima), higijenu iz islama (perem se posle defekacije, a ne brišem papirom, kao većina vas, pa u debelom crevu ne držim 20% fecesa nakon defekacije, ako uopšte znate šta je feces i defekacija), i smem da se kladim u 5000 € da imam čistije debelo crevo, i prkno, nego mnogi ljudi, koji jedu industrijsku hranu, a ne peru zube, ******a usta. Ojha.

Onaj ko je pisao "Otkrovenje Jovanovo" imao je znanje o Teslinoj tehnologiji i oruzju na temelju te tehnologije, jer tacno opisuje wannabe dogadjaje koji se mogu izvesti na temelju toga. Mislim da to "otkrovenje" ne moze biti starije od 150 godina,

Interesantno je da su eshatolozi poceli masovno propovedati o skoroj propasti sveta krajem 19, veka (bas kad je Tesla radio svoje stvari). Sve te eshatoloske relogiozne zajednice su i krenule iz Amerike... (Jehovini svedoci, baptisti, subotari i slicni koji se fokusiraju na kraj sveta)

Poslednja izmena:
Britanski razbojnici, koji su osvojili trećinu sveta, i istrebili čitava plemena i čitave narode, za Kineze su mala maca. i u prošlom veku Mao ce Tung je pobio oko 70 miliona sopstvenih građana. Najgori razbojnici sa zapada nisu postigli ovako nešto. Kina je epicentar svetskog zla. Fuj.

Britanci su Kinezima udarili reket na opijum. U pocetku Kina nije htela, ali je morala nakon dva opijumska rata koje su vodili sa Britancima.

Britanci su Kinezima udarili reket na opijum. U pocetku Kina nije htela, ali je morala nakon dva opijumska rata koje su vodili sa Britancima.

To je bilo u XIX veku, nakon 1842. godine, kada su im potukli kopnenu vojsku u Hong Kongu sa dva broda. :cepanje: Knjigu u šake. Kinezi su se ubijali, u svakom veku po 20-30 miliona, međusobno, hiljadama godina pre 1842. godine i britanskog "reketa", odnosno pobede u Hong Kongu. Objasnio sam ovde...

Dakle, Britanci pre 1842. nisu imali ništa sa Kinezima, a Kinezi su se međusobno ubijali u ogromnom broju.

- - - - - - - - - -

Ovo si u pravu Kamael, Britanci su smislili opijum za Kineze, znali su da su morali da ih smire, :)

Upravo sam objasnio da Britanci nisu doneli zlo među Kineze, koji su se masovno međusobno ubijali hiljadama godina pre toga.

Rečeno je da svo zlo potiče sa zapada. To nije tačno. Videli smo koliko su Kineza ubili Kinezi u međusobnim sukobima hiljadama godina pre Britanaca. Britanci su za njih male mace. U oba rata Britanci su razbili Kineze.

Važno je zašto su se Kinezi međusobno ubijali, jer to baca senku na priču po kome je Kina epicentar zla.

To je bilo u XIX veku, nakon 1842. godine, kada su im potukli kopnenu vojsku u Hong Kongu sa dva broda. :cepanje: Knjigu u šake. Kinezi su se ubijali, u svakom veku po 20-30 miliona, međusobno, hiljadama godina pre 1842. godine i britanskog "reketa", odnosno pobede u Hong Kongu. Objasnio sam ovde...

Dakle, Britanci pre 1842. nisu imali ništa sa Kinezima, a Kinezi su se međusobno ubijali u ogromnom broju.

- - - - - - - - - -

Upravo sam objasnio da Britanci nisu doneli zlo među Kineze, koji su se masovno međusobno ubijali hiljadama godina pre toga.

Britanci su uvozili tajno opijum,zbog ravnoteze sa cajem.
Druga teorija kaze da su trebali da "smire" Kineze, i drogu je bila jedini nacin.
Zato su bila i 2 opijumska rata.
A to, da li su se Kinezi medjusobno ubijali,je manje vazno.

- - - - - - - - - -

Rečeno je da svo zlo potiče sa zapada. To nije tačno. Videli smo koliko su Kineza ubili Kinezi u međusobnim sukobima hiljadama godina pre Britanaca. Britanci su za njih male mace. U oba rata Britanci su razbili Kineze.

Važno je zašto su se Kinezi međusobno ubijali, jer to baca senku na priču po kome je Kina epicentar zla.

Zasto su se Kinezi ubijali medjusobno?

Britanci su uvozili tajno opijum,zbog ravnoteze sa cajem.
Druga teorija kaze da su trebali da "smire" Kineze, i drogu je bila jedini nacin.
Zato su bila i 2 opijumska rata.
A to, da li su se Kinezi medjusobno ubijali,je manje vazno.

Znam za sve ovo.

Šta sa ovim? Po ovome Britanci ispadoše pametniji i mudriji od Kineza, ali to nema nikakve logike. Jači jesu, ali pametniji i mudriji nikako ne mogu biti, jer je kineska kultura daleko iznad britanske i generalno zapadne kulture.

Baš me briga za oba opijumska rata, znam samo da su ih Britanci razbili, a imali su samo dva jedrenjaka.

Zašto je manje važno to što su se Kinezi međusobno ubijali i što su u svakom veku pobili od 20 do 30 miliona svojih sunarodnika? U odnosu na šta je manje važno?

- - - - - - - - - -

Zasto su se Kinezi ubijali medjusobno?

Dinastički ratovi. Dve dinastije bi se borile za presto. Pola naroda podržavalo jednu, pola drugu dinastiju. Pobiju se i poubijaju trećinu naroda u svakom veku, barem jedanput. Naveo sam link u gornjim postovima.U XX veku ih je Mao Ce Tung pobio koliko nisu uspeli carevi za hiljadu godina.

To je bilo u XIX veku, nakon 1842. godine, kada su im potukli kopnenu vojsku u Hong Kongu sa dva broda.

Ako sam dobro razumeo tvoje izlaganje, za vreme opijumskog rata Kinezi su bili male mace za Engleze, a hiljadama godina pre toga, pre XIX veka, male mace bili su Britanci.

A ko je danas mala maca (XXI vek), Britanci ili Kinezi?

Ako sam dobro razumeo tvoje izlaganje, za vreme opijumskog rata Kinezi su bili male mace za Engleze, a hiljadama godina pre toga, pre XIX veka, male mace bili su Britanci.

A ko je danas mala maca (XXI vek), Britanci ili Kinezi?

Nisi dobro razumeo. Mozak ti se suši od nespavanja po noći, a od spavanja po danu. Rekao sam, i stojim iza toga, da su Kinezi bili šonje za Britance, u vojničkom smislu. I Japanci su ih tukli u svakom ratu, a bilo ih je nebrojeno mnogo. Plus, u ta dva jedrenjaka u prvom opijumskom ratu najviše britanskih vojnika bili su nordijski plaćenici, Norvežani, visoki dva metra, pa kad su ih Kinezi videli, onako crvenokose i krupne, nazvali su ih "crvenoglavi đavoli" i razbežali se na sve strane. A što se tiče zločina i masovnih pokolja, pripadnici britanske kolonijalne vojske, ma koliko zločina da su počinili, i ma koliko naroda i plemena da su istrebili po celoj planeti, po broju ubijenih su mala maca za Kineze. Ali ti to ne možeš da razumeš. A kako da razumeš kad propagiraš srednjovekovne nebuloze koje viđaš na YouTube? Ceo forum ti se smeje što propagiraš priču po kojoj je Zemlja ravna ploča. Da nije smešno bilo bi žalosno.

Britanci su danas najmanje mace. Nisu u stanju da bilo koga maltretiraju, osim sopstvenh građana, da poruše neki stadion, zapale ulice i demoliraju pola grada kada igraju neki fudbalski klubovi, ili pak prebiju sopstvenu policiju. A Kinezi su pobili najviše svojih sunarodnika u istoriji. I Kina je epicentar zla, a ne zapad, ma koliko da je truo.

- - - - - - - - - -

Cekaj samo dok Kinezi pokazu svoja dostignuca tehnicka, :)

Gaće iz kojih ispada lastika? :hahaha: Ili nešto drugo made in PRC (People Republic of China)?

Onaj ko je pisao "Otkrovenje Jovanovo" imao je znanje o Teslinoj tehnologiji i oruzju na temelju te tehnologije, jer tacno opisuje wannabe dogadjaje koji se mogu izvesti na temelju toga. Mislim da to "otkrovenje" ne moze biti starije od 150 godina,

Interesantno je da su eshatolozi poceli masovno propovedati o skoroj propasti sveta krajem 19, veka (bas kad je Tesla radio svoje stvari). Sve te eshatoloske relogiozne zajednice su i krenule iz Amerike... (Jehovini svedoci, baptisti, subotari i slicni koji se fokusiraju na kraj sveta)

Da, on je bio u kontaktu sa Teslom i sve predvideo sta ce se desavati,:whistling:

Nisi dobro razumeo. Mozak ti se suši od nespavanja po noći, a od spavanja po danu. Rekao sam, i stojim iza toga, da su Kinezi bili šonje za Britance, u vojničkom smislu. I Japanci su ih tukli u svakom ratu, a bilo ih je nebrojeno mnogo. Plus, u ta dva jedrenjaka u prvom opijumskom ratu najviše britanskih vojnika bili su nordijski plaćenici, Norvežani, visoki dva metra, pa kad su ih Kinezi videli, onako crvenokose i krupne, nazvali su ih "crvenoglavi đavoli" i razbežali se na sve strane. A što se tiče zločina i masovnih pokolja, pripadnici britanske kolonijalne vojske, ma koliko zločina da su počinili, i ma koliko naroda i plemena da su istrebili po celoj planeti, po broju ubijenih su mala maca za Kineze. Ali ti to ne možeš da razumeš. A kako da razumeš kad propagiraš srednjovekovne nebuloze koje viđaš na YouTube? Ceo forum ti se smeje što propagiraš priču po kojoj je Zemlja ravna ploča. Da nije smešno bilo bi žalosno.

Britanci su danas najmanje mace. Nisu u stanju da bilo koga maltretiraju, osim sopstvenh građana, da poruše neki stadion, zapale ulice i demoliraju pola grada kada igraju neki fudbalski klubovi, ili pak prebiju sopstvenu policiju. A Kinezi su pobili najviše svojih sunarodnika u istoriji. I Kina je epicentar zla, a ne zapad, ma koliko da je truo.

- - - - - - - - - -

Gaće iz kojih ispada lastika? :hahaha: Ili nešto drugo made in PRC (People Republic of China)?

Imaju preko 4 miliona vojnika,a oruzje sam pogledaj, :)

Imaju preko 4 miliona vojnika,a oruzje sam pogledaj, :)

Šta im vredi toliko vojnika kad nemaju muda da napadnu bilo koga? :sad2: Zadnja invazija koju su izveli 1951. bio je napad na Tibet, i aneksija iste teritorije 1959. godine. Tibet u trenutku napada nije ni imao vojsku. Kad god su ih napali Japanci, u istoriji, zgazili bi ih kao mrave, iako su bili daleko malobrojniji. Ratove pokreću i odlučuju ko ih dobija međunarodni bankari. Nema rata koji će pokrenuti neko ko nije njihov.

Rekao sam, i stojim iza toga, da su Kinezi bili šonje za Britance, u vojničkom smislu.

Netacno. Rekao si da su Britanci male mace za Kineze nakon cega ti je receno da su ti isti Britanci pobedili Kineze u dva rata.

- - - - - - - - - -

Tek nakon toga si rekao sve i svasta, poceo od XIX veka, otisao u istoriju i praistoriju kineske civilizacije pa dosao do Mao Cedunga.

Netacno. Rekao si da su Britanci male mace za Kineze nakon cega ti je receno da su ti isti Britanci pobedili Kineze u dva rata.

- - - - - - - - - -

Tek nakon toga si rekao sve i svasta, poceo od XIX veka, otisao u istoriju i praistoriju kineske civilizacije pa dosao do Mao Cedunga.

Nije "netacno" nego "netačno". Dakle, netačno. Rekao sam da su Britanci male mace za Kineze po broju ljudi koje su ubili. I stojim iza toga. Šta ti, koji tvrdiš da je Zemlja ravna ploča, jer si to pročitao na nekom new age sektaškom website-u, i veruješ u sve što vidiš na YouTube, umišljaš, zadrži za sebe. Ne možeš se terati sa mnom "mak na konac", jer si daleko ispod mene u svakom smislu. Nađi sebi ravnog pa se teraj sa njim.

Šta god da sam rekao ja sam u pravu. Nije tačno da sa zapada, ma koliko da je truo, dolazi svo zlo sveta. Koliko vidimo Kina je epicentar svetskog zla.

Navod o milionima ubijenih Kineza kao dokaz da su najvece zlo daleko je od istine, nisi uvazio ono sto je neophodno prilikom takvih poredjenja, a to je prostorni red velicina. Kina ima nekoliko milijardi dusa. Uporedi nekoliko miliona ubijenih koje pominjes naspram nekoliko miliona ubijenih i osakacenih od strane britanske imperije, sa sve brojem stanovnika Kine i Britanije, i videces da su daleko vece zlo Britanci.

Dve greske, prva je pominjanje nacije, druga neadekvatan primer. Siguran sam da mozes bolje, samo polako. Razmisli pa onda napisi.

Navod o milionima ubijenih Kineza kao dokaz da su najvece zlo daleko je od istine, nisi uvazio ono sto je neophodno prilikom takvih poredjenja, a to je prostorni red velicina. Kina ima nekoliko milijardi dusa. Uporedi nekoliko miliona ubijenih koje pominjes naspram nekoliko miliona ubijenih i osakacenih od strane britanske imperije, sa sve brojem stanovnika Kine i Britanije, i videces da su daleko vece zlo Britanci.

Dve greske, prva je pominjanje nacije, druga neadekvatan primer. Siguran sam da mozes bolje, samo polako. Razmisli pa onda napisi.

Navodi o desetinama miliona, a ne o milionima, međusobno ubijenih Kineza, nije nikakav dokaz za bilo šta vezano za neki narod ili naciju, jer ne postoje genocidni narodi i/ili genocidne nacije, već samo za to da ako neko u svakom veku desetkuje sopstveni narod - da tu nisu čista posla; makar da se radi i o dinastičkim sukobima. Govorimo o lokaciji. Epicentar zla kao teren. Možda ima veze sa nekim podzemnim vodama, čvorištima i generalno radiestezijom. Kina je puna građevina u obliku piramida. Nije to slučajno. Mnogo je to često i učestalo, da u svakom veku Kinezi desetkuju sopstveni narod, kao što je u našoj vojsci svojevremeno bilo jako učestalo to da ginu mladi vojnici, a onda da predstavnici vlasti objave kako su se vojnici međusobno pobili. Sve sam ja uvažio. Kina nema “nekoliko milijardi duša”, nepismeni stvore, već 1,3 milijarde, danas, a onda kada bi pobili 36 miliona sopstvenih ljudi za 7 godina, u srednjem veku, bilo ih je između 80 i 100 miliona, dok je na celom svetu bilo između 300 i 400 miliona ljudi. Knjigu u šake. Nemoj se blamirati više, časti ti, ako uopšte imaš časti. Ionako ti se svi smeju što tvrdiš da je Zemlja ravna ploča. Strašno. Ne branim Britance, čak ih uopšte ne volim, ali zločini koje su oni preduzeli protiv drugih naroda i plemena su daleko manji od autogenocida koga su Kinezi izveli kroz vekove. Britanija je epicenter zla u zapadnom svetu, ali Britanci su ipak male mace za Kineze kada je sakaćenje i ubijanje u pitanju. Civilizacija stara više hiljada godina i mnoge kineske tehnike za mučenje, recimo “smrt usled 1000 rezova”, su doktorat za najgore muke koje bi zli Britanci mogli da smisle.

Tri greške (a ne greske): prvo ošišana latinica; drugo, neuka tvrdnja da “Kina ima nekoliko milijardi duša”, slična tvrdnji da je Zemlja ravna ploča, dakle dno dna; i najzad, prozivka na nacionalnoj osnovi, u nedostatku argumenata, kao i besmislena tvrdnja da postoje zli narodi. Nisam siguran da možeš bolje, teško da možeš da razmisliš, a pišeš samo i jedino gluposti. Štaš kad ne možeš drugačije.

Objasni kako je KIna epicentar zla, vrlo zanimljiva hipoteza, ")

Piše se “Kina” a ne “KIna”. Već sam objasnio i stavio link. Ako neko desetkuje sopstveni narod u proseku jednom u svakom veku tu nisu čista posla. Nešto nije u redu sa mestom na kome taj narod živi. Neka ti objasni Kamila kako je to Britanija epicentar zla kad njihova civilizacija, kao dominantna, realno, postoji manje od 250 godina.

I drugo, sto se tice tvojih predaka Crnogoraca, objasni da li su bili izmedju Zete i Herceg Novog ili su bili od Zete prema Srbiji :?:

I drugo, šta se tebe tiču moji preci? Nema se tu šta objašnjavati, već samo reći. Moji preci živeli su između Danilovgrada i Čeva, dakle između Zete i Brda; nemaju nikakve veze sa Herceg Novim. Od Danilovgrada, ka Srbiji, nije ih bilo. Živeli su u brdima i nisu bili pokoreni od Turaka. Ostali su Sloveni, odnosno svi su plavooki. Ja barem znam ko su mi bili preci, za razliku od nekih. Navedi ti svoje poreklo ili pretke. Nadam se da ih se ne stidiš.

Poslednja izmena:
Ne branim Britance, čak ih uopšte ne volim, ali zločini koje su oni preduzeli protiv drugih naroda i plemena su daleko manji od autogenocida koga su Kinezi izveli kroz vekove

Netacno. Uzmi broj ubijenih Indijaca, pa zlo koje je cinjeno u Africi, pa zooloski vrtovi ljudi..... Kina je imala invaziju na Tibet, a ovi vekovima na ceo svet. Rezime, vise zla su ucinili Britanci.

- - - - - - - - - -

Ne daj boze da je Britanaca koliko i Kineza, ne mozemo ni zamisliti sta bi bilo.

Netacno. Uzmi broj ubijenih Indijaca, pa zlo koje je cinjeno u Africi, pa zooloski vrtovi ljudi..... Kina je imala invaziju na Tibet, a ovi vekovima na ceo svet. Rezime, vise zla su ucinili Britanci.

- - - - - - - - - -

Ne daj boze da je Britanaca koliko i Kineza, ne mozemo ni zamisliti sta bi bilo.

I tačno i netačno. Koliki je broj ubijenih Indijaca? Daj da uporedimo sa onih kineskih 36 miliona u svakom veku. U Africi su najveći genocid počinili Belgijanci (dakle Valonci i Flamanci, tačnije Francuzi i Holanđani) u Kongu, a ne Britanci. Zoološki vrtovi ljudi? E, svašta. To su sve male cifre. Invazija na Tibet je kineska sramota u XX veku, jer je Tibet bio nenaoružan, a oni imali ogromnu vojsku. Britanci ovako nešto ne bi smislili ni u ludilu:

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=12&dd=25&nav_id=1213902

http://www.telegraf.rs/zanimljivost...-metod-pogubljenja-koji-je-ikad-postojao-foto

http://www.dnevno.rs/istorijski-zab...ve-metode-zrtva-je-samo-mogla-da-moli-za-smrt

Strašno.

Ne branim Britance, daleko bilo. U stvari šta su Britanci? Ono što su nekad bili Jugosloveni. Dakle veštačka nacija. Više volim da znam ko je ko, pa zato kažem Englezi, Škoti i Velšani. Irci su tu bili na silu.

Šta bi to bilo da Britanaca ima koliko ima Kineza?

Invazija na Tibet je kineska sramota u XX veku, jer je Tibet bio nenaoružan, a oni imali ogromnu vojsku. Britanci ovako nešto ne bi smislili ni u ludilu

Britanci su pucali na nenaoruzane Hinduse. Model nenasilja predlozio je Gandi, da budu vec kakvi jesu, sa jednom krpom na sebi i bez oruzja, da im pruze takozvani nenasilan otpor. A ovi ih ubijali.

Britanci su sami pobrojali milijune žrtava koje su tijekom povijesti pale pod njihovom rukom

http://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...ekom-povijesti-pale-pod-njihovom-rukom/89290/

Niko se nije brinuo o ranjenim i poginulim. Britanci su proglasili ratni zakon u cijeloj zemlji. Režim terora vladao je u Pendžabu, avioni su bacali bombe na nenaoružani narod. Najugledniji građani su hapšeni, šibani, mučeni, podvrgavani su bestijalnim poniženjima... Kao da je ludački bijes zahvatio engleske osvajače. Kao da je zakon nenasilja koji je Indija proklamovala do bjesnila razdražio evropske nasilnike.

U manje od deset minuta ubijeno je između 379 i 1000 mirnih ljudi. Vrtovi u kojima se dogodio pokolj bili su ograđeni visokim zidovima, a Dyer je vojnicima naredio da pucaju prema izlazima, gdje se u panici natiskao najveći broj ljudi. Što je najgore, Dom lordova i konzervativni dio britanske javnosti zbog tog su masakra Dyera smatrali herojem.

Nedavna anketa koju je proveo YouGov kaže da 43 posto Britanaca smatra da je Carstvo bilo "dobro", dok se 44 posto ponosi britanskom kolonijalnom prošlošću

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back