1===Jov napisao: "Najlakše je lagati samog sebe i jesti spermu nečije životinjske vrste. Fuj."=== Fuj za sve nebuloze, koje si napisao,

Nikakvog dokaza nemas da petao izbacuje toliko sperme, napisi kao dokaz iz biologije, posto sve znas, da cujemo i tu teoretiku.
Postoji zumance i belance i okolo je ljuska, ne treba biti nikakav ekspert da bi se ovo znalo.
Ti pojma nemas sta ja jedem, kao prvo, a kao drugo, ti nemas kontakt sa Adonajem, kao sto ga ja imam, tako da nemas pojma sta je duhovnost, to sto ti znas, naucio si iz hinduizma,
a u hinduizmu svete zivotinje su pacovi, zmije i krave,a Eloh je stvorio da covek bude gospodar svih vrsta,a ne da se ljudsko bice klanja zivotinja, nevidjena nebuloza.
Bog se pise velikim pocetnim slovom B, a tebe ce preuzeti neimar svih svetova, kada bude vreme, jer na dve stolice ne mozes sedeti.
2=== Proleće koje je umrlo prošle godine, ponovo se rađa ove godine.
Postoje 4 godisnja doba, i nemaju veze sa radjanjem i umirenjem , jer to nisu ziva bica.
3=== "Čovek je vernik, ali to ne znači da mora da bude i lakoveran. Ali neka se zapita u šta je verovao pre rođenja."
Ne postoji nista pre rodjenja, ali posle smrti, dusa se vraca Bogu.
4==="Svakog marta i aprila, na severnoj hemisferi, postajemo svedoci reinkarnacije u prirodi."
Nikakva reinkarnacija, vec se obnavlja priroda.
Niti reinkarnacije, niti karme, sve to je neko izmislio, da bi ljudima manipulirao, ali zato postoji Bog, koji nam je odredio spasenje i vecni zivot.
5=== Taj čovek može se izvući iz neprekidnog kruga rađanja i umiranja jedino ako spozna neke stvari. Za početak, da se odrekne sadašnje religije koju je primio od roditelja i da meditira o nekoliko svojih poslednjih života.
Ne znam ko je u kojoj religiji, vidim u kojoj si ti. Meditacija je posebna prica, i pripada istocnjackim religijama.
Hriscaninu je meditacija, molitva Bogu upucena naglas, i onda se desi "cudo", da se ostvari ono sto je vrenik molio Boga.
Ti nemas takvu spoznaju, jer da je imas, ne bi ovde pisao o istocnjackim mnogobozackim religijama.
6=== "Učenje o reinkarnaciji je daleko starije od Indije i od VIII veka pre naše ere. Koji je to prvi greh zbog koga misliš da je neko došao na ovu ili bilo koju planetu?"
Odakle ti ovo u vezi reinkarnacije i koji je to prvi greh, zbog koga bi neko "dosao" na ovu ili bilo koju planetu.
Zemlja je jedino naseljena planeta u univerzumima, nigde nikoga jos uvek nema, a ti dokazi
7=== "Niko živ, nikada i nigde, nije uskrsnuo, niti će ikada, iko i igde uskrsnuti. Svaki doktor će svakome lepo objasniti da jednom umrlo telo, kad nastupi exitus letalis, ne može nikada i nikako biti ponovo oživljeno. I to su jedine činjenice. I jedina istina.
Telo odlazi u prah,a dusa se vraca Bogu, i to je jedina istina i cinjenica,a to je zato, jer je Bogu sve moguce,
Kao prvo, nauči da citiraš post. Kao drugo, sve sam lepo objasnio u postu na koga ne umeš da repliciraš, vidi se čak i fotografija jajeta. Ona beličasta masa oko žumanca sigurno nije šlag iz kesice.
Boli me ***** šta ti jedeš, mada se nazire, budući da nećeš da priznaš da je ovo na ovoj slici, pored žumanca, petlova sperma...
Ništa drug one može da bude. Ovo zna svaki seljak i svaka seljanka. U narodu se zove “pevčetina”.
Ja ne želim da imam nikakav kontakt sa demonom koji se Mojsiju predstavio kao Adonai, i od koga je tražio da mu kolje volove, ovnove i golubove. Pravom bogu ne treba ničija krv. Ova odvratna satanska žrtvovanja nisu duhovnost. Tvoj “kontakt sa demonom koga si pomenuo” vodi te do toga da vređaš ljude po forumu, naročito žene, i da se teraš sa ljudima “mak na konac”. Izeš ti tu duhovnost. To što ti odbacuješ pravu duhovnost, a žrtvovanje demonu doživljavaš kao duhovnost, zadrži za sebe. To što ti nemaš pojma šta je duhovnost takođe zadrži za sebe.
Baš me briga šta je šta u hinduizmu. Ja nisam hinduista. Tačnije ne pripadam nijednoj religiji, niti ću ikada pripadati. Šta ja imam sa tim što hinduisti imaju “svete životinje”. Ne zanima me uopšte. Za mene su životinje samo životinje.
Reč “bog” piše se malim slovom “B”, jer se radi o tituli, kao profesor, a ne o vlastitom imenu. Mene neka preduzme Neimar, kome se ne prinose krvne žrtve, a tebe neka preuzme demon, kome su prinošeni volovi, ovnovi i golubovi. Mada mi se čini da mene niko neće preuzeti, jer sam incognito, iz inata vama neznalicama koji sledite jadne obrezane robove.
Godišnja doba su dokaz za to da se sve u prirodi vrti u krug. Nema pravolinijskog kretanja. Reinkarnacija je prirodna stvar, a povampirenje, pardon, uskrsnuće, ne postoji, niti će ikada postojati.
Sve postoji večno. I sve se vrti u krug. Svi smo postojali pre rođenja i postojaćemo posle smrti, jer su i rođenje i smrt samo kapije za prelazak u drugi oblik postojanja.
Priroda se obnavlja po principu kružnog toka svega što je večno. Tako funkcioniše i reinkarnacija, bez karme naravno. Nema pravolinijskog kretanja. Sve te gluposti o spasenju preko nečije krvi, koja je bila puna mesa, mleka i jaja, i uskrsnuće, su gluposti, koje je neko izmislio da bi manipulisao ljudima. Bog je odredio da se stvari same kreću u krug po prirodnom zakonu. Ništa ne nastaje i ne nestaje, jer nema početka ni kraja. Nema nikakvog večnog života, niti će ga ikada biti.
Koga je briga ko je u kojoj religiji. Meni ne smeta. Ja nisam ni u jednoj, niti ću ikada biti u bilo kojoj. Pljujem na sve religije. Ti kažeš da sam u nekoj, ali nećeš da napišeš u kojoj, jer te je očito sramota da ponovo lažeš u moje ime. Jesu li te u crkvi kojoj pripadaš naučili da lažeš u nečije ime? Žalosno. Dakle, ja nikada neću pripadati nijednoj religiji, niti bilo kojoj ljudskoj organizaciji, jer mi ne pada na pamet da sledim ljude, niti da im plaćam članarinu za bilo šta. Nikada i ni pod kojim uslovima. A šta ti možeš i hoćeš da izmisliš i napišeš, bole me dupe. Tačka. Meditacija je viša tačka u odnosu na molitvu. Da, pripada dalekoistočnim (a ne “istocnjackim”) religijama. I, šta sa tim? Ja hoću da meditiram. Neću da upućujem molitvu bilo kome. Šta ćeš preduzeti po tom pitanju? Izmislićeš neku laž u moje ime? Ne vidim da ti išta drugo preostaje.
Baš me briga šta je hrišćaninu “meditacija”, jer nisam hrišćanin, i nikada neću biti. Ne pada mi na pamet da sledim bogoborno obrezanog čoveka čija je krv bila puna mesa, mleka i jaja, kad je moja krv čista. Ne postoje nikakva čuda.
Pravi odnos sa bogom je kada gledaš u Sunce i osetiš prisustvo nad-duše. Ti nemaš takva iskustva. Ti nemaš nikakva iskustva duhovnosti, jer da imaš ne bi ovde pisao o glupostima. Ti duhovnost i Sunce kao izvor života proglašavaš za satanizam, a prinošenje krvnih žrtava demonu koji se predstavio kao bog za duhovnost. Tipična zamena teza. Ali jako providna.
Ne postoji “prvi greh”, pa samim tim ni karma. A reinkarnacija nema veze sa bilo čime od toga.
Ada, ma, je li, bogoti? Zemlja je jedina naseljena planeta? Gde to piše? U Bibliji? Knjizi čiji autori nisu znalči za pola kontinenata? Aha ha ha ha ha ha ha. Po Bibliji nema ni Severne i Južne Amerike, Australije i Antarktika. Smejurija. Niko ne pravi kuću sa sto soba da bi se živelo samo u jednoj. Dokaži. Mada ti nešto da dokazuješ to je kao da “majstor-kvariš” pravi drveni šporet.
Niko živ, nikada i nigde, nije uskrsnuo, niti će ikada, iko i igde uskrsnuti. Svaki doktor će svakome lepo objasniti da jednom umrlo telo, kad nastupi exitus letalis, ne može nikada i nikako biti ponovo oživljeno. I to su jedine činjenice. I jedina istina. Bogu svaka čast, a bogoborno i bogohulno obrezanim božjim protivnicima sve najgore. Tačka.
Čovek koji konzumira životinjsku krv, recimo tako što upeca ribu i pusti je da ugine na vazduhu, ali i krv i gnoj iz industrijskog mleka -
https://www.google.rs/?gws_rd=cr,ssl&ei=eRRnWa3mIYHpUvHcmvAP#q=mleko+puno+kravlje+krvi+i+gnoja - daje sebi za pravo da meni, koji jedem samo voće i povrće, “drži slovo” o duhovnosti. To je isto kao kad bi prostitutka izazvala i vodila rat da bi sačuvala nevinost. Smejurija. Evo da se kladimo u 5000€ da bi bog, u slučaju uništenja čovečanstva, pre uzeo mene i moju suprugu za novog Adama i Evu, zbog naše duhovne čistote, i neiskvarenosti, najzad i kao vegane, ali i poznavaoce opšte duhovnosti i svih religija, nego što bi uzeo poznavaoce samo jedne religije i “jurišnike jedne istine”, sve ove silne krvoždere, mesonje, mlekonje, jajonje, čvarkonje, zatim GMO kobasičare, salamonje, paštetonje... itd. itd. Namaste.
- - - - - - - - - -
ovo treba izbrisati da vise ne postoji
uspeli ste da zbog vas vise niko ne dolazi na ovu temu
Ja bih se složio da niko nikoga ne napada zato što ima neke svoje stavove. I da ga ne progoni po celom forumu zato što nije negde gde je on. Ja nikada u životu neću biti hrišćanin, ma šta ovaj "istraživač-ko-zna-čega pokušao i koliko lagao u moje ime. Ojha. Ende.