Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Снимљен прелазак на тамну страну.
Jedna od najžešćih scena iz filma „Keinohrhasen“, a ujedno i poslednja. Momak i devojka hoće da se osvete jednom taksisti, koji vozi najskuplji taxi u Berlinu, jedini britanski „cab“ u gradu, za neki dug od ranije. I momak pita sve njegove kolege koliko košta vožnja do centra grada. Oni mu odgovaraju 25 €. On im kaže da će im dati 50 € ako mu usput popuše a da njegova devojka gleda. I oni ga oteraju u ***** materinu. Na kraju, došavši do „žrtve“, pita koliko košta vožnja do centra. On odgovara 50 €. A ovaj veli: „Daću ti 100 €, ali da prođeš polako pored kolega i da im mašeš.“ I oni pomisliše da je papak za 100 € pristao da mu ****** a da njegova devojka gleda. Aha ha ha ha ha ha ha.
Ovako treba zajebavati sve materijaliste, bez trunke milosti... Ojha. Ende.
Lol,hah, nebuloze nevidjene,joj zivote kud ga odvede, hah, lol.

Postujte bliznje svoje,Bozija je zapoved,![]()

Zašto ne poštuješ tu zapovest? Zašto ne poštuješ on zapovest koja veli "Ne svedoči lažno na bližnjega svoga"? Zašto lažeš za diskutante, o kojima ništa ne znaš, da su ovo ili ono? Jesu li te tako naučili u crkvi? Muka mi. Baš mi je drago. Baš si "dobra reklama" za svoju crkvu. Samo nastavi tako i rasteraćeš sve potencijalne kandidate i od sebe i od svoje crkve. Samo napred. Baš mi je drago što nisam kao ti. Fuj.
- - - - - - - - - -
I ne piše se "zapoved", već "zapovjed", ako je u pitanju hrvatski jezik. A ako je u pitanju srpski, onda se piše "zapovest".
Boze daj mu snagu i neka tvoje zapovjedi drzi i da tvoju crkvu Nevestu prihvati, Slava Boze tebi, Haleluja.
A Bogu je sve moguce,i oprosti tvom rabu Z.Jovu, sto nema pojm, Slava Bogu, Haliluja.
Dobar tek.

Osim plemena iz dzungli, svi ostali znaju za Boga i Hrista, a u Bibliji pise da ce Isusa videti svako oko, a zemlju nece dodirivati.Bog trazi mIost od nas, a jednoga dana Boziji narod bice u carstvu, i slaviti Boga svaki dan kroz vecnost, jer bicemo kao andjeli.
Nikakve mantra ne pomazu spasenju, vec molitva: Oce nas koji jesi na nebesi, da se sveti ime tvoje i da dodje carstvo tvoje, i da oprostis nam grehe, kao sto mi oprastamo duznicima svojim, Amin, Slava Bogu, haliluja.
U monoteizmu je rec o Bogu kreatoru i to je sve,a u hindu religiji je bozanstav koliko hoces i zaludjivanja i manipulacija beskonacno.
Boze pomozi Z. Jovu da te spozna, Amin.

Dakle tebi je i slon sveta zivotinjka, pomozi mu Adonaj, da otvori svoje duhovne oci, vidi koliko je zabludela ovcica,treba mu dobra " ispasa",
a to mu samo moze Isus dati: i gle kucam na vrata, otvori mi i veceracu s tobom, Z. Jov,![]()

, ojhaAdonaj te ne pita sta jedes,vec sta imas u srcu i glavi, a u glavi ti je haos, tu ti on moze pomoci, pocni da citas Boziju rec, jer Isus kuca na tvoja vrata, amin.
Dakle,samo ti postavljaj muziku hinduisto,
A ovo, zabradjeni dervisu,, ojha