Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Virtual priest.jpg

Jedna od najžešćih scena iz filma „Keinohrhasen“, a ujedno i poslednja. Momak i devojka hoće da se osvete jednom taksisti, koji vozi najskuplji taxi u Berlinu, jedini britanski „cab“ u gradu, za neki dug od ranije. I momak pita sve njegove kolege koliko košta vožnja do centra grada. Oni mu odgovaraju 25 €. On im kaže da će im dati 50 € ako mu usput popuše a da njegova devojka gleda. I oni ga oteraju u ***** materinu. Na kraju, došavši do „žrtve“, pita koliko košta vožnja do centra. On odgovara 50 €. A ovaj veli: „Daću ti 100 €, ali da prođeš polako pored kolega i da im mašeš.“ I oni pomisliše da je papak za 100 € pristao da mu ****** a da njegova devojka gleda. Aha ha ha ha ha ha ha.

Ovako treba zajebavati sve materijaliste, bez trunke milosti... Ojha. Ende.

Jedna od najžešćih scena iz filma „Keinohrhasen“, a ujedno i poslednja. Momak i devojka hoće da se osvete jednom taksisti, koji vozi najskuplji taxi u Berlinu, jedini britanski „cab“ u gradu, za neki dug od ranije. I momak pita sve njegove kolege koliko košta vožnja do centra grada. Oni mu odgovaraju 25 €. On im kaže da će im dati 50 € ako mu usput popuše a da njegova devojka gleda. I oni ga oteraju u ***** materinu. Na kraju, došavši do „žrtve“, pita koliko košta vožnja do centra. On odgovara 50 €. A ovaj veli: „Daću ti 100 €, ali da prođeš polako pored kolega i da im mašeš.“ I oni pomisliše da je papak za 100 € pristao da mu ****** a da njegova devojka gleda. Aha ha ha ha ha ha ha.

Ovako treba zajebavati sve materijaliste, bez trunke milosti... Ojha. Ende.

Lol,hah, nebuloze nevidjene,joj zivote kud ga odvede, hah, lol.

Postujte bliznje svoje,Bozija je zapoved, :)

Zašto ne poštuješ tu zapovest? Zašto ne poštuješ on zapovest koja veli "Ne svedoči lažno na bližnjega svoga"? Zašto lažeš za diskutante, o kojima ništa ne znaš, da su ovo ili ono? Jesu li te tako naučili u crkvi? Muka mi. Baš mi je drago. Baš si "dobra reklama" za svoju crkvu. Samo nastavi tako i rasteraćeš sve potencijalne kandidate i od sebe i od svoje crkve. Samo napred. Baš mi je drago što nisam kao ti. Fuj. :bljak:

- - - - - - - - - -

I ne piše se "zapoved", već "zapovjed", ako je u pitanju hrvatski jezik. A ako je u pitanju srpski, onda se piše "zapovest".

Zašto ne poštuješ tu zapovest? Zašto ne poštuješ on zapovest koja veli "Ne svedoči lažno na bližnjega svoga"? Zašto lažeš za diskutante, o kojima ništa ne znaš, da su ovo ili ono? Jesu li te tako naučili u crkvi? Muka mi. Baš mi je drago. Baš si "dobra reklama" za svoju crkvu. Samo nastavi tako i rasteraćeš sve potencijalne kandidate i od sebe i od svoje crkve. Samo napred. Baš mi je drago što nisam kao ti. Fuj. :bljak:

- - - - - - - - - -

I ne piše se "zapoved", već "zapovjed", ako je u pitanju hrvatski jezik. A ako je u pitanju srpski, onda se piše "zapovest".

Boze daj mu snagu i neka tvoje zapovjedi drzi i da tvoju crkvu Nevestu prihvati, Slava Boze tebi, Haleluja.

Boze daj mu snagu i neka tvoje zapovjedi drzi i da tvoju crkvu Nevestu prihvati, Slava Boze tebi, Haleluja.

A Bogu je sve moguce,i oprosti tvom rabu Z.Jovu, sto nema pojm, Slava Bogu, Haliluja.

Bogu svaka čast, a o bogoborno i bogohulno obrezanim otpadnicima, čija je krv bila puna mesa, mleka i jaja, sve najgore. Znači da autori Biblije, koji nisu znali za Severnu i Južnu Ameriku, Australiju i Antarktik, kao neznalice, nemaju pojma. Oprosti neznalici i robu ISTRAZIVAC9 što ništa ne zna i propagira neznanje. I što laže u tuđe ime. Šta će on, tako su ga učili u crkvi, da laže u tuđe ime. Baš mi je drago što nisam kao on. Ja nikada neću pripadati nijednoj crkvi i ljudskoj stoci plaćati članarnu, niti ću verovati u krv obrezanih otpadnika, koja je bila puna mesa, mleka i jaja, jer sam vegan i moja je krv čista. Slava bogu, Velikom Arhitekti svemira, Neimaru svih svetova. Omnes in unum. Namaste.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ovo je za nas koji poznajemo sve religije i ne pripadamo nijednoj. A za nepismene jurišnike koji poznaju samo učenje svoje crkve i rasteruju sve od sebe... ovo...

10269378_753396531349670_2111877473693979623_n.jpg

Prijatno. :rida: Dobar tek.:bljak:

- - - - - - - - - -

:bljak:

Kravlja krv i gnoj u mleku.jpg

Hindusi i Kinezi, zajedno sa Tibetancima, Japancima, i ostalim susedima iz Indokine, i ostrva između Japana i Australije, predstavljaju nešto više od polovine čovečanstva. I nemaju pojma o verskom principu koji se zasniva na “hleb, krv i večni život u raju”, kao ni o povampirenju, pardon, uskrsnuću. Nemaju pojma ni o Hristu, a ni o Antihristu. Pa ipak su daleko superiornije civilizacije, u svakom pogledu, od judeo-hrišćanske civilizacije. Ne znaju ni za molitvu “Oče naš”, ni za jihad, jer imaju preuzvišene mantre. Pamet u glavu. Ne dozvolite da razmišljate tuđom glavom. Ne dozvolite da verujete u kojekakve konstrukcije, podmetačine i ispravke. Za vaše dobro...

Osim plemena iz dzungli, svi ostali znaju za Boga i Hrista, a u Bibliji pise da ce Isusa videti svako oko, a zemlju nece dodirivati.Bog trazi mIost od nas, a jednoga dana Boziji narod bice u carstvu, i slaviti Boga svaki dan kroz vecnost, jer bicemo kao andjeli.
Nikakve mantra ne pomazu spasenju, vec molitva: Oce nas koji jesi na nebesi, da se sveti ime tvoje i da dodje carstvo tvoje, i da oprostis nam grehe, kao sto mi oprastamo duznicima svojim, Amin, Slava Bogu, haliluja.

Osim plemena iz dzungli, svi ostali znaju za Boga i Hrista, a u Bibliji pise da ce Isusa videti svako oko, a zemlju nece dodirivati.Bog trazi mIost od nas, a jednoga dana Boziji narod bice u carstvu, i slaviti Boga svaki dan kroz vecnost, jer bicemo kao andjeli.
Nikakve mantra ne pomazu spasenju, vec molitva: Oce nas koji jesi na nebesi, da se sveti ime tvoje i da dodje carstvo tvoje, i da oprostis nam grehe, kao sto mi oprastamo duznicima svojim, Amin, Slava Bogu, haliluja.

Znaju, čuli su, ali ne prihvataju bogoborno i bogohulno obrezanog čoveka, koji je jeo meso, mleko i jaja. Šta će meni, veganu koji nije obrezan, neko ko je jeo meso, mleko i jaja, a tek njegova krv, koja je bila puna mesa, mleka i jaja, kad je moja krv čista? Ne treba mi uopšte. Ja nikada u životi neću slediti nekoga tako inferiornog, a ti pukni od muke. A to da ćeš zbog toga da me progoniš po celom forumu, i vadiš mi crno ispod nokata, neće da može. Nisam ti ja tetovirani rob koji pije mleko puno kravlje krvi i gnoja. Ja sam junak. Nećeš me progoniti ma da si se sa nebom sastavio, a nisi. Ojha.

Ne postoje nikakve molitve, a ni spasenje. Samo mantra i nirvana.

Sada se postavlja pitanje: da li ljudska duša može biti podložna zakonima karme, kad se u situaciji u kojoj se mi nalazimo ona većinom ništa ni ne pita? Ličnost (kočijaš) upravlja telom (kočijom), a da u većini slučajeva on duše (gospodara) nije ni svestan. Da li se duša onda može smatrati odgovornom ukoliko “kočijaš,” usled svoje ignorantnosti i nepažnje, strovali “kočiju” u provaliju?

Onda imamo podatak da se ličnost kao takva stvarno gubi nakon fizičke smrti, a ono što ostaje je duša. Šta se to onda inkarnira i šta je to što je podložno karmi? Čini se da ovo još uvek niko nije uspeo precizno da definiše.

Budisti tvrde da se čovek sastoji od 5 supstanci (“skandhas”). Čini se da su oni Gurđijevi “vodonici” nešto slično tim budističkim “skandama”. Prema njima, za vreme svog života čovek može da stvara razne “kristalizacije”, i potpuno ili delimično formirana “viša tela”, koja su u stanju da opstanu nakon fizičke smrti, i tako da nastave sa daljim doživljajima, uključujući i inkarnacije.

Ove “skande” se predstavljaju kao “talasni paketi” u “moru samsare”, koje u širem smislu podrazumeva ovaj zemaljski svet, gde dolazi do njihove inkarnacije. Tako su neki od tih “energetskih paketića” izražajniji, ili veće kohezije od drugih, pa oni kruže između inkarniranih i diskarniranih stanja. Tu ne postoji neki striktan ili stalan identitet određene individue, mada dolazi do prezervacije njenih određenih “kristalizovanih” crta, i njihovog postepenog stapanja, kao i pojačavanja ili naglašavanja određenih “frekvencija” u tim “talasnim paketićima skandi”. Karma bi se ovde mogla uporediti sa zakonima fizike, koji upravljaju propagacijom tih talasa između inkarnacija. U nekim slučajevima, jedan takav celovit “paket” može imati i jednu određenu meru “slobodne volje”, i koristiti zakone fizike ili karme tokom svog razvoja, bilo da se on odvija ovim ili onim pravcem.

Na kraju se može reći da između budističkih i Gurđijevih ideja postoje određene paralele.

Postoje takođe i neke indikacije o “karmičkim vezama između nekih ljudi”, kao i nekim “potencijalno pozitivnim” aspektima karmi.

Na kraju, čini se da karma ipak postoji, a kakav je stvarni “mehanizam” njenog delovanja - to još uvek ostaje samo jedno pitanje.

U monoteizmu je rec o Bogu kreatoru i to je sve,a u hindu religiji je bozanstav koliko hoces i zaludjivanja i manipulacija beskonacno.
Boze pomozi Z. Jovu da te spozna, Amin.

Ni monoteizam ni politeizam nisu zabranjeni. Svako može da bude ono što hoće. Nije zabranjeno biti hinduista. Blago njima. Ja nisam hinduista. A da jesam ponosio bih se time. Samo nalazim da su neke grane hinduizma bolje od hrišćanstva. Tačka.

Allahu, pomozi zalutaloj ovčici, muslimanu prerušenom u hrišćanina, ISTRAZIVAC9, da pobegne iz guna neznanja i da se ne ponaša ovako, jer ako se uživo ponaša ovako kako se ponaša na forumu biće patosiran dok kažeš keks. Tekbir. Allahu akbar.

Poslednja izmena:
Dakle tebi je i slon sveta zivotinjka, pomozi mu Adonaj, da otvori svoje duhovne oci, vidi koliko je zabludela ovcica,treba mu dobra " ispasa",
a to mu samo moze Isus dati: i gle kucam na vrata, otvori mi i veceracu s tobom, Z. Jov, :)

Meni nije, ovo je samo muzika sa YouTube, a pošto vidim da ti smeta namerno ću postavljati klipove sa hinduističkom muzikom. Nije zabranjeno. Hvala bogu da nemam ništa sa tim demonom koji se tvojim bogoborno i bogohulno obrezanim gospodarima, čija je krv bila puna mesa, mleka i jaja, predstavio kao Adonai. Šta će mi sadista koji razumnim bićima predodređuje večne muke? Ne zanima me uopšte. Nemam nikakvu obavezu prema demonima. Dolaziš li iz 9-tog kruga tog ognjenog jezera? Imaš iskustva? Vidimo ko je jadna ovčica. Ovca mu je sveta životinja. I svinjska glava, koju jede polupečenu. I koja mu šapuće pre nego što je pojede. Šta ti je šapnula?

Budući da ću do kraja ostati vegan, odnosno da nikada u životu neću konzumirati meso, mleko i jaja, te da mi je krv čista, i da se nikada neću obrezati, nemam nijedan razlog da sledim tog tvog bogoborno i bogohulno obrezanog Isusa, čija je krv bila puna mesa, mleka i jaja, niti mi pada na pamet da se uzdam u nekoga takvog; neka pomaže vama mučenicima što jedete polupečenu svinjsku glavu. Šta ćete kad niste za bolje? Nego, ti, zabrađeni dervišu, što se predstavljaš kao hrišćanin, da bi uništio hrišćanske crkve, kako ćeš onda spoznati Allaha jedinog i milostivog? Tuga. Da se vratiš u džamiju i klanjaš pet puta na dan. I obavezno da ponavljaš: "Tekbir! Allahu akbar!"

Adonaj te ne pita sta jedes,vec sta imas u srcu i glavi, a u glavi ti je haos, tu ti on moze pomoci, pocni da citas Boziju rec, jer Isus kuca na tvoja vrata, amin.
Dakle,samo ti postavljaj muziku hinduisto, :lol:
A ovo, zabradjeni dervisu, :lol:, ojha

Taj tvoj demon, Adonai, koji je tražio od Mojsija da mu kolje volove, ovnove i golubove, i prinosi mu njihovu krv (fu-u-u-u-u-u-uj) me uopšte ne zanima. Naravno da ti je u glavi haos kad progioniš razne ljude po forumu,. Imaš sreće što se proseravaš u VL. Da je RL bio bi odavno patosiran. Šta je “boziju rec”? Biblija? Pročitao je i nisam našao ništa zanimljivo. Kao ni u Kuranu. Gomila nebuloza. Budući da ću ja do kraja ostati vegan, odnosno da nikada u životu neću konzumirati meso, mleko i jaja, te da mi je krv čista, i da se nikada neću obrezati, nemam nijedan razlog da sledim tog tvog bogoborno i bogohulno obrezanog Isusa, čija je krv bila puna mesa, mleka i jaja, niti mi pada na pamet da se uzdam u nekoga takvog; neka pomaže vama mučenicima što jedete polupečenu svinjsku glavu. Šta ćete kad niste za bolje? Meni takvi inferiorni likovi nikada neće kucati na vrata. Neka kucaju tebi.

Nije ni loše ni zabranjeno biti hinduista. Ali ja to nisam. Za ovo hinduisto... dignem nogu i prdnem kol’ko mogu...
farting_smiley.gif

Nego, ti, zabrađeni dervišu, što se predstavljaš kao hrišćanin, da bi uništio hrišćanske crkve, kako ćeš onda spoznati Allaha jedinog i milostivog? Tuga. Da se vratiš u džamiju i klanjaš pet puta na dan. I obavezno da ponavljaš: "Tekbir! Allahu akbar!" Kad god kažeš “Amen” ili “Amin”, seti se staroegipatskog boga Amona Ra. Kad god upališ sveću, seti se Lučonoše. Ojha.

- - - - - - - - - -

Samo za stanovnika 9-tog kruga Danteovog pakla, žitelja ognjenog jezera, kojim plaši zečeve... čega se samo zečevi plaše... najvećeg litonju na forumu... :hahaha:

Šibicari i kokošari, ima li vas još? :cepanje:

Ono što se dešavalo u vremenu dok su vozili ljude u koncentracione logore dešava se svakog dana, svakog sata i svakog minuta po celom svetu...

Ako jedna osoba prestane da konzumira hranu životinjskog porekla, spasiće barem jednu životinju. Ako ubedimo jednu osobu da je ne jede spasićemo još jednu životinju. Ako naučimo barem jednu osobu zdravom životu i naučimo da ona još barem jednu osobu nauči zdravom životu, spasićemo sve životinje i ljude. U zdravlje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back